TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Bois Vieux

Camping le Bois Vieux
Le Bois Vieux
58260  Thianges
Nièvre
code: 111105
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
bij de boer NL eigenaar zwembadzwemmeer op 2.5 kmminder dan 25 plaatsen 25% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 31 oktober centrum 2.5 km supermarkt 2.5 km Utrecht 744 km hoogte 245 m prijsklasse gemiddeld afhaalmaaltijden huisdieren toegestaan


Even er tussenuit, samen of met uw gezin?. Kom genieten van de rust en de ruimte in de Bourgogne. Wij bieden u keus uit 2 splinternieuwe chalets, of als u met eigen kampeermiddel komt een plaats op onze minicamping. (6 plaatsen) Wilt u een actieve vakantie dan is er keus genoeg, wandelen, fietsen, kanoën, ballonvaren, steden bezoeken, basilieken / kathedralen bekijken, toeren langs de wijnvelden, noem het maar op. Wilt u bijkomen en helemaal niets ondernemen, kom dan vooral genieten van de rust en het uitzicht over de bourgondische heuvels. Geen zin om zelf te koken? Wij serveren des gevraagd 2 keer per week een maaltijd bij u aan huis tegen een geringe vergoeding. (ook op de minicamping)
s’Morgens vroeg nog geen zin om naar de bakker te gaan? Geen probleem wij halen het brood voor u. U ziet het. Kiest u voor een actieve of een luie vakantie, bij ons bent u aan het juiste adres.
Wij wensen u een prettige voorbereiding van uw vakantie en wellicht kunnen we u in de toekomst verwelkomen in een van onze chalets of op onze minicamping.