TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Chant-Hibou

Camping le Chant-Hibou
8, Route du Musee
F-03190  Audes
Allier
code: 111148
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
bij de boer natuur ☆☆ SVR NL eigenaar zwembadzwemmeer op 15.0 kmrivier op 3.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 juni .. 1 oktober wifi centrum 0.5 km supermarkt 15.0 km Utrecht 780 km hoogte 270 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood animatie kinderen animatie jeugd huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Camping Le Chant-hibou ligt naast onze boerderij waar schapen, kippen en (soms) pony's te vinden zijn op een groot terrein, waarvan ongeveer 1 hectare gebruikt wordt als campingterrein.

De ruime plaatsen van 80- 120m2 liggen aan de rand van een door grote eikebomen omzoomd weiland. Het aangrenzend weiland wordt gebruikt door onze schapen met hun lammetjes en de kippen.

In het geheel nieuwe sanitairgebouw zijn 3 zogenaamde familiecabines, waarin u toilet, wastafel en douche aantreft. Deze zijn tegen meerprijs te reserveren als privé badkamer.
Daarnaast zijn er twee separate douches en twee toiletten en gelegenheid voor het doen van de (af)was.

Voor de kinderen is er een groot speelveld, met glijbaan, zandbak, klimtoestel en klein zwembad. Kinderen mogen meehelpen met het verzorgen van onze dieren en kunnen onder begeleiding een ritje maken op de tractor.

Wij verhuren een volledig ingerichte caravan met voortent. Deze staat op een idyllisch plekje, onder een enorme oude eikeboom en is geschikt voor 4 personen. Eventueel kan een klein tentje bijgeplaatst worden.

Ook onze bungalowtent, met twee slaapcabines, is compleet ingericht en geschikt voor 4 personen. Hij is voorzien van luchtbedden en campingmeubilair, zodat u kunt kamperen zonder al te veel bagage mee te nemen!

Tarieven per nacht:
Per persoon €4,50 Kinderen tot 12 jaar €2,-
Tent/ caravan/ camper €2,-
Auto/ motor €0,50
Electriciteit: €2,50

U kunt handdoeken en beddengoed voor de caravan en bungalowtent bij ons huren. Ook kunt u, tegen een kleine vergoeding, gebruik maken van de wasmachine en droger.

ROUTE
- Vanuit Nederland via E17 Antwerpen en Gent naar Lille.

- Van Lille naar Parijs volg de A1 richting Parijs.

- Voor en in Parijs: volg steeds richting Nantes-Bordeaux (A3, A86)

- Volg vanaf Parijs-zuid steeds richting Orleans (A10).

- Volg tot Orleans de A10.

- Vanaf Orleans volg richting Clermont-Ferrand (A71).

- Op A71 neem uitrit nummer 9 (Vallon en Sully).

- 100 m na tolpoort, linksaf richting Montlucon (D2144=N144).

- Na 5 km, in Reugny rechtsaf richting Audes (D70).

- Na 4 km, na bordje "Audes" ligt Domaine le Chant-hibou na

300 m aan de linkerkant.Voor navigator GPS : Noord 46° 27' 26" Oost 2° 33' 48"