TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Château

Camping le Château
52140  Montigny -le-Roi
Haute-Marne
code: 65304
MIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (1 stemmen)
☆☆☆ 50 tot 100 plaatsen


hoogseizoen 2021
8
Een fijne doortrek camping, ligging is mooi! Toiletgebouwen zijn redelijk goed

ligging:8 sanitair:6 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Cbtvermaas
voorseizoen 2019
6
Echt een doortrekkings camping die van de A31 afkomen. Een leuk dorp, Supermarkt ligt wat ver van het centrum. Maar alles is te verkrijgen in het centrum, bakker en slager op 5 minuten lopen. De plaatsen beneden zijn rustiger dan boven op de berg. Met Tractor.

ligging:6 sanitair:7 sfeer:5 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Dyane6
voorseizoen 2016
8
Mooie camping met dito plekken. Het ontvangst was vriendelijk en in het Nederlands. Sanitair is prima in orde. Er schijnt ook een cafetaria te zijn die wij niet hebben gezien. Op de dag van onze aankomst was het grasveld een modderpoel vanwege hevige regnval de dag ervoor. Aandachtspuntje is wel de aankomst. Wanneer er reeds mensen staan te wachten is het raadzaam om niet de steile oprit op te rijden maar om even beneden te wachten totdat er weer plaats is. Aanrader.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Van Kouwen
hoogseizoen vòòr 2014
8
Camping Le Chateau. Montigny le Roi. €15,00 pn 2 pers +hond hoogseizoen: anders dan in ACSIboek staat! 6A.
In eerste instantie lijkt er niemand aanwezig,maar dat verandert al gauw: 'savonds is het er vol. Niet te laat aankomen! Na 20.00 u. is het complet. Grote graslandCamping op een oude verdwenen kasteelruïne met zeer grote plaatsen,op verschillende hoogten. Alles omgeven met hoge bomen. Vaak een prachtig uitzicht biedend. Sanitair is zeer nieuw en top. Douche gratis.Ook voor rolstoelgebruikers. De waterpompen bovenaan de camping vereisen enig geduld. Honden aan de lijn. Internet aansluiting aanwezig bij beheerders.Bakker komt langs om half acht. In Montigny is een grote supermarkt. Vlakbij is de bron van de Maas.(bij Bourbonne) Mooie omgeving om te fietsen. Een typische doorgangscamping. Meestal Nederlanders. Ligt goed aan de route-du-soleil van zuid-noord.Te bezoeken: Langres met prachtige uitzicht op de stadswallen. Chaumont :moderne stad met chique winkelcentrum. Colombey-les-deux-Eglises. Mausoleum en woonplaats van Gen.de Gaulle. Redenen genoeg om eens langer dan 1 dag te blijven!.ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Burgers J.
voorseizoen vòòr 2014
9
Hebben hier in juni overnacht mooie schone camping,
vriendelijke ontvangst mooie plaatsen keurig schoon sanitair
lijkt me iik een leuke plaats om nog eens langer te staan
dicht bij de snelweg maar daar had je geen last van

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Henriette
voorseizoen vòòr 2014
9
Beste campeerder,deze camping is zeer aan te bevelen als doortrek camping,men spreekt nederlands.Maak hier altijd gebruik van als wij naar het zuiden gaan en terug komen.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van J.Dick
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW