TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Coeur du Moulin

Camping le Coeur du Moulin
Moulin de Verne (Verne d'En Haut)
03160  Saint-Aubin-le-Monial
Allier
code: 112962
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (1 stemmen)
mini bij de boer natuur NL eigenaar zwembadzwemmeer op 4.0 kmrivier op 4.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 1 mei .. 1 oktober internetpunt wifi receptie chalet appartement vakantiehuis centrum 10.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 780 km prijsklasse goedkoop restaurant huisdieren in overleg stroom 6 Ampère of meer


Onze camping is een natuurlijke "boeren" camping met 6 ruime plaatsen waar u uw caravan, camper of tent(en) neer kunt zetten. U kunt bij ons ook een caravan huren (2-4 pers.)
Ook handig als u op doorreis bent!
Iedere plek heeft een prachtig uitzicht op de groene heuvels en onze buren: de blanke koeien en de schapen. Voor de kinderen is er een ruime plek om te spelen op het veld, of in een van de twee zwembaden met gezellige zitjes.
Er zijn 2 gites (4-8 pers) Het geheel ligt aan een mooi uitgestrekt meer met wandel- fiets (wij verhuren fietsen) en vismogelijkheden.
Bij mooi weer organiseren wij geregeld kampvuuravonden waarbij u o.a. zelf een knapperig stokbroodje kunt bakken.

Op ons terras kunt u een drankje of een maaltijd komen nuttigen, dit is ook mogelijk bij onze houtkachel in 'de huiskamer' waar u ook voor een boek of een spelletje terecht kunt.

Vous êtes les bienvenus au Coeur du Moulin


www.lecoeurdumoulin.nl. Bezoek ook eens onze facebookpagina: Le Coeur Du Moulin - GÎtes en Camping in midden Frankrijk

ROUTE
Zie website www.lecoeurdumoulin.nl