TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Coq Hardi

Camping le Coq Hardi
Chef du Bois
22450  Hengoat
Côtes-d'Armor
code: 64934
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (4 stemmen)
mini bij de boer natuur ☆☆☆☆ SVR ANWB ADAC NL eigenaar zwembad op 8.0 kmrivier op 3.0 kmzee op 10.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 15 april .. 15 september internetpunt wifi terrein de Waard tent chalet appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 8.0 km supermarkt 8.0 km Utrecht 930 km prijsklasse gemiddeld korting MinicampingCard 's morgens vers brood voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Camping "Le Coq Hardi" is een Camping Aire Naturelle. Een dag rijden van Nederland, prima geschikt voor een lange vakantie of een weekje er tussen uit. Onder Nederlandse leiding.

Rust, ruimte, schoon sanitair en een geweldige atmosfeer!

Dat is de beste beschrijving voor onze camping. Bovendien maakt het milde zeeklimaat van Bretagne het heerlijk om er op uit te trekken met de fiets, of om één van de vele wandeltochten te ondernemen.

Ligging:

In Hengoat, ong. 8 km. van Tréguier , bij een landhuis met meer dan 1 hectare terrein en maar 25 plaatsen. Onze camping ligt in en om de appelboomgaard, met uitzicht over het glooiende landschap met in de verte het kerkje van Hengoat. Een modern sanitairgebouw met gratis 4 warme douche’s en 4 toiletten , staat tot uw beschikking.

Er is een speeltuin, met een waterbaan, schommels, zandbak, glijbaan en voetbalveldje. Een bibliotheek met Ned. boeken, een spelotheek, staan tot Uw beschikking. Er is draadloos internet op de camping waar U gebruik van kan maken tegen betaling.

Feesten voor iedereen en elk weekend, historische feesten, ambachtsfeesten, folkloristische feesten, zeefeesten enz. Wij staan voor u klaar voor b.v. een gedetaileerde streekkaart, een aspirientje, advies over tochten enz. Wenst u meer informatie? Kijk op onze website of email ons gerust.

ROUTE
Vanaf E 50 St. Brieuc.

Voorbij St.Brieuc afslag Lanvollon D6,door rijden tot de rotonde bij Paimpol. Op de rotonde richting Tréguier.
Vlak voor Tréguier linksaf richting Hengoat
In Hengoat, richting Pommery-Jaudy
Bij de splitsing rechts aanhouden, eerste boerderij links de camping.
GPS coordinaten: 48.74496/-3.20437 (lat/long)

voorseizoen vòòr 2014
9
Kunnen we afspreken dat we deze camping gewoon geheim houden?
Zoveel moois om je heen en zoveel rust ga je toch niet makkelijk vinden. En dan de betrokkenheid van Yvonne die een welkomsborrel geeft maar je verder je gang laat gaan. Nog een sterk punt: ieder kampeerder krijgt een multomap waarin werkelijk "alles" over de omgeving te vinden is. Je hoeft hem dus niet even in te kijken, hij mag gewoon mee naar je tent of caravan zodat je elke dag een ander doel kan stellen. Waar ze daar natuurlijk niets aan kunnen doen is dat "als het regent het ook lekker door kan regenen"; heeel zachtjes maar wel nat.
We blijven Bretagne bezoeken en koesteren deze plek!

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Bob&Wil kuijpers
voorseizoen vòòr 2014
8
hartstikke leuke camping in prachtige omgeving


ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van johan
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
11 januari 2016
In het voor en na seizoen een week al vanaf € 98,-!

Kijk op onze website voor meer informatie.


nieuws van cmpng64934