TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Couspeau

Camping le Couspeau
26460  Le Poet-Celard
Drôme
code: 63954
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ Camping Qualité zwembad50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 mei .. september wifi centrum 12.0 km supermarkt 12.0 km Utrecht 1050 km hoogte 573 m prijsklasse duur korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden stroom 6 Ampère of meer


De camping in Drôme Provençaals met zwembad. Wij stellen een spelanimatie op de camping voor de kinderen voor de dag, voet wandelen aan en talrijke treks.Voor een weekend of 3 weken, stapt u in een ontzettend gezellige sfeer en dat is onze bedoeling. Luisteren naar de vogels, zoeken naar konijnen met uw kinderen.... Wij proberen er alles aan te doen er voor u een geslaagde vakantie voor te maken in harmonie met u en uw kinderen, zij zullen snel nieuwe vriendjes maken en het heel gezellig hebben maar ook met u

voorseizoen vòòr 2014
9
Wij hadden een sta caravan gehuurd,direkt via de camping.Het waren de nieuwe 6 persoons stacaravan Les 3 Becs.Werkelijk prachtige en zeer schone caravans op een ruime plaats,met kleine heggetjes aan zijkanten afgezet. Het uitzicht was subliem,je keek zo kilometers richting de Vercors. Geen schaduw op deze plaatsen,wel zeer grote parasol en mooie,grote houten tuintafel met 6 stoelen.De caravan had 3 slaapkamers.

Zeer mooi zwembad met nieuw gedeelte en veel ruimte (met zonnebadjes) rondom de zwembaden.

Heerlijk gegeten in restaurant voor relatief weinig geld.

Goed ontvangst,werden naar de caravan gebracht en alles werd ter plekke nog even nagelopen,ijskast/geiser.

Geen borg en wij konden kiezen of we zelf schoon maakte of dat we het lieten schoonmaken.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Lenny Groeneweg
hoogseizoen vòòr 2014
8
Zeer mooie camping. Wij hadden een categorie 5 plaats. Volgens mijn eigen schatting was de plaats 15 x 12 m groot! Sommige plaatsen zijn moeilijk te bereiken met de caravan. De beheerder is overigens wel bereid om je met zijn trekker te helpen!
Deze winter is er een nieuw zwembad gekomen. Een gedeelte voor de kleintjes ( ongeveer 30 cm diep) en een wat dieper gedeelte (1,50 m) met een stroomversnelling en een zitbadje met bubbels. Dit geheel kan overdekt worden door een verrijdbare overkapping. Daarnaast is er nog het grote bad. Dit is maximaal ongeveer 2 meter diep.
Er is een restaurant waar ook pizza's en patat afgehaald kan worden. Er is een winkeltje waar je wat etenswaren en drinken kunt kopen. 's Morgens is er vers brood. De dichtstbijzijnde (grote) supermarkt staat in Dieulefit (12 km).
Het sanitair deed wat verouderd aan, maar was wel schoon. De warmwater voorziening mag wel eens aangepakt worden. Vaak duurde het lang voordat het water warm was, of kwam er helemaal geen warm water.
Ik heb de plaats rechtstreeks bij de camping gereserveerd (via website), dit ging zonder problemen.

ligging:9 sanitair:6 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van patrick123
hoogseizoen vòòr 2014
8
Mooie camping tegen heuvel, op twee nivo's. Geweldig uitzicht over het dal. Mooi zwembad met ligbedden, klein campingwinkeltje, restaurant met terras, springkussen, regelmatig animatie (circusje, bingo, karaoke e.d.). Aardig personeel. Diverse maten van campingplekken, scheelt ook in prijs. Nadeel is dat de camping overal een eind van af ligt, je moet iedere keer berg op/af.
Sanitair is schoon, water is regelmatig koud (storing die dan weer verholpen moest worden) maar dan was er een ander sanitair-gebouw waar je naar toe kon. Als je op het benedennivo staat (nieuw deel) dan is het iedere keer een hele klim naar het zwembad en andere faciliteiten.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van lizette
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW