TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Creux

Camping le Creux
92, Impasse du Tissage, le Volvet
70270  Fresse
Haute-Saône
code: 112978
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
mini natuur SVR NL eigenaar zwembadzwemmeer op 20.0 kmrivierminder dan 25 plaatsen 14 april .. 1 oktober 2-assige caravans niet toegelaten autovrije camping internetpunt wifi terrein gratis chalet appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 0.5 km supermarkt 6.0 km Utrecht 650 km hoogte 500 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood restaurant huisdieren in overleg stroom 16 Ampère of meer


Onze mini-camping bevindt zich op het terrein van Gîtes Le Creux, waar gîtes (vakantie-appartementen) en chambres d'hôtes (gastenkamers) gehuurd kunnen worden. We verzorgen voor onze gasten op reservering, ook table d'hôtes (ontbijt en avondeten) waar onze campinggasten ook gebruik van kunnen maken. Er zijn zo'n 6 ruime kampeerplaatsen voor tenten, daarnaast zijn er een paar plaatsen voor (kleine) campers en (kleine) caravans. Op alle plaatsen zijn elektra-voorzieningen.
We hebben tevens een Camping Pod in de verhuur, dit is een zeer bijzondere houten trekkershut met 2 bedden, het beddengoed wordt door ons verzorgd en het ontbijt ook. De gasten in de Camping Pod maken gebruik van de sanitaire voorzieningen voor de camping. Tevens hebben we een caravan voor twee personen in de verhuur.
Op het terrein hebben we een zwembad met terrasje voor al onze gasten om even lekker af te koelen op een warme dag. Dus neem de zwemspullen mee!
Het kampeerterrein bevindt zich direct naast een klein riviertje, heeft veel groen en een prachtig uitzicht op de bergen rondom.
Onze accommodatie én mini-camping zijn geschikt voor personen vanaf 16 jaar.