TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Domaine des Marmottes

Camping le Domaine des Marmottes
Chemin du Mercantour
F-04530  Larche
Alpes-de-Haute-Provence
code: 66224
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (1 stemmen)
natuur ☆☆ ANWB zwemmeerrivierkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 1 juni .. 30 september internetpunt centrum 0.5 km Utrecht 1187 km hoogte 1685 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
7
Verblijf op de camping was een grote teleurstelling!

Ik verbleef er met mijn 4 honden in een hutje na een duidelijke afspraak dat ik er overdag 2 in het hutje, in een bench, zou laten.
De morgen na mijn aankomst, om kwart over negen, begon één van mijn honden (ze had zich nog niet laten horen) blij te blaffen omdat ze mee mocht gaan wandelen.
Onmiddellijk stond de kampbaas even hard te blaffen dat hij mijn honden niet wou horen...
Al mijn directe buren zijn naderhand meermaals hun sympathie bij mij komen betuigen, zeggende dat de man overdreef en dat mijn honden brave dieren waren, en dat er vóór mij in het hutje mensen logeerden die tot 3 uur 's nachts lawaai maakten, zonder reactie...
Enkele dagen later kwam men me vertellen dat de honden niet in het hutje mochten omdat hun poten de vloer zouden beschadigen...

Afwassen was met koud water, één hand aan de kraan, om je tanden te poetsen kwam het water nauwelijks meer dan druppelsgewijs uit de kraan.

De kampwinkel was duur, heb er de dag van mijn aankomst lekker gegeten maar voor dezelfde prijs kreeg je elders meer.
Voor de prijs van een hutje met 2 stapelbedden, een frigo, een kookplaat, zonder water en zonder kookgerei had ik de week ervoor in de Aravis een 4 X groter, volledig ingericht appartement in een chalet met tuin.

Gelukkig was het een prachtig gebied, maar naar deze camping keer ik niet weer...ligging:9 sanitair:6 sfeer:4 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Renée Mettrie
hoogseizoen vòòr 2014
8
Een aanrader
Zeer mooie camping gelegen in een schitterende omgeving.
Het is een kleine camping met mooie schaduwrijke staanplaatsen. Ze is niet aangelegd met rechte straten maar met kleine aparte groepen.
Het eten in het restaurant is uitstekend.
De camping oogt zeer verzorgt en is zeer rustig. Het is duidelijk geen familiecamping, maar wel kindvriendelijk.
De bevind zich aan het einde van de valé de l'ubaye/ubayette, vlak aan de italiaanse grens. In de streek is veel te beleven, van het bezoeken van de oude forten, watersporten, wandelen, tot paragliding toe. Gewoon een streek met iets voor iedereen. De camping zelf is gelegen vlak bij het natuurpark Mercantour met de mogelijkheid tot schitterende wandelingen met verschillende moeilijkheids niveaus.
Zelf gaan wij dit jaar terug naar deze campingligging:9 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Kristof Boons
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW