TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Douvet

Camping le Douvet
Le Douvet
16270  Suris
Charente
code: 112752
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (4 stemmen)
mini bij de boer SVR ECEAT ANWB ACSI NL eigenaar zwembad op 4.0 kmzwemmeer op 5.0 kmrivier op 1.0 kmzee op 200.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 1 oktober 2-assige caravans niet toegelaten internetpunt wifi receptie gratis bungalowtent appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 5.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 834 km hoogte 200 m prijsklasse gemiddeld restaurant privé sanitair huisdieren in overleg stroom 6 Ampère of meer


Rustige, karakteristieke boerderij camping met verschillende dieren zoals geiten, ganzen, paarden, kippen en huisdieren. Tafeltennis en volleyballveld aanwezig en volop ruimte om te spelen en te ontdekken. Iedereen mag helpen bij het verzorgen van de dieren en allerhande klusjes.

Mogelijkheid om wandel-en fietstochten te maken in de directe omgeving, wandelkaarten aanwezig. Zwemmen in een van de nabijgelegen meren of het gratig openlucht zwembad in Roumarzieres, op ongeveer 4 km van onze boerderij. En mooie kanotochten op de Vienne of de Tardoire.

Aanschuiven voor een (h)eerlijke maaltijd bereid met biologische groenten uit eigen moestuin.

In de zomermaanden verzorgen we een keer per week een pizza avond waarbij iedereen z'n eigen pizza's mag maken in de houtgestookte pizzaoven op de camping.

Mogelijkheid tot het huren van een volledig ingerichte vouwwagen met bungalowtent (maximaal 4 personen). Ook zijn er twee gites en een chambre d'h├┤te en logeerzolder.

De camping is Nederlandstalig en de eigenaren spreken ook Frans, Duits en Engels.
Huisdieren worden in overleg toegestaan.

Tot ziens op Le Douvet
www.ledouvet.com

ROUTE
Vanaf Limoges volgt u de route richting Angouleme. Net na Chabanais verlaat u de vierbaansweg die overgaat in een 2 baansweg. U volgt nog ongeveer 5 km de N141 tot aan afslag Suris hier slaat u linksaf, nog 2 km tot in Suris. Op de T-splitsing gaat linksaf en volgt de D161 naar beneden, over de rivier de Charente. Vervolgens neemt u de vierde afslag linksaf. Na ongeveer 500 meter ziet u de oprit naar Le Douvet. Welkom op onze vakantieboerderij Le Douvet