TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Douzou

Camping le Douzou
D52 camping le Douzou
24250  Bouzic
Dordogne
code: 65432
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆ ☆☆☆ ANWB ACSI zwembadrivier2 tot 5 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 6 april .. 22 september autovrije camping wifi terrein gratis safaritent lodgetent mobilhome/stacaravan centrum 10.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 1000 km prijsklasse goedkoop korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Le Douzou is een camping, ver weg van alle drukte, gelegen aan de rivier ‘Le Céou’. Ze maakt deel uit van de gemeente Bouzic en St. Martial de Nabirat in Dordogne Périgord Noir. De mooie en ruime kampeerplaatsen zijn begrensd door natuurlijk groen.

De camping wordt omringd door vele toeristische trekpleisters waaronder het beroemde Lascaux (UNESCO werelderfgoed), de prachtige middeleeuwse stad Sarlat, Les Eyzies (wereldhoofdstad van de Prehistorie), de vallei van de Vézère (beroemd om zijn prehistorische plaatsen) en Tourtoirac met zijn indrukwekkende grotten. In de nabijheid aan de rand van de Dordogne vind je ook de prachtige typische dorpjes zoals Domme en Roque Gageac, startplaats van verschillende kanotochten.

Het is mogelijk om te huren Mobile Homes (4 tot 8 personen), Lodges Tenten (5 personen) en campings plaatsen en camping car.

Voor de sportievelingen is er op de camping een voetbal- volleybal- en basketbalterrein en jeu de boules banen. In de omgeving kan ook prachtig gewandeld worden dankzij de verschillende uitgestippelde wandelpaden.

Een verwarmd zwembad met peuterbad zorgt ervoor dat zowel klein als groot aan hun trekken komen. Maar ook het heerlijke koele water van de rivier ‘Le Céou” zorgt voor verfrissing en vertier.

Mocht je geen zin hebben om te koken, dan is er de snackbar die je honger kan stillen. Uiteraard is er ook elke ochtend vers brood.

ROUTE
Je komt vanuit Périgueux :
Ga niet door « Le Bugue ». Vanuit Périgueux, volg « Les Eyzies » op de D710, ter hoogte van « des carrières Faure » ga linksaf op de D45 richting Sarlat en vervolgens op de D47 tot Sarlat.
Als je Sarlat binnenkomt, bij de eerste rotonde, volg D704 richting Cahors/Bergerac, bij de tweede rotonde volg de D46 richting Bergerac, bij de derde rotonde ga rechtdoor, bij de vierde rotonde volg de D46 richting Fumel, Vitrac, Cenac.
Blijf op deze weg, ga door het gehuchtje « Cenac et st Julien » altijd nog op de D46, je bent nu 15min verwijderd van de camping in de gemeente BOUZIC 24250. Welkom bij Douzou.

Je komt vanuit Gourdon :
Ga door Gourdon neem de D673 richting Fumel en blijf op deze weg tot het gehuchtje « Pont Carral », ga rechtsaf vlak na de flitsradar richting « Domme, Daglan, St Martial D6″, blijf op deze weg, je komt nu de Dordogne binnen.
N

15 februari 2019
De 2019 nieuwigheden van onze camping in de Périgord :

Installatie op locatie 14 van een nieuwe lodge tent. De Junior XL is geschikt voor maximaal 5 personen. Het is uitgerust met een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een eenpersoonsbed en 2 stapelbedden. Er is een grote overdekte woonkamer en een buitenterras.

Uitbreiding van WIFI op de hele camping en op alle standplaatsen. Het departement van de Dordogne is overgegaan tot een opkomst van de internetstroom die ten goede kwam aan de gemeente Bouzic. We kunnen nu gratis WIFI aanbieden op de hele camping.

Renovatie van de stranden van onze zwembaden en de installatie van nieuwe paraplu’s “exotische” stijl. Je loopt op een comfortabele drainerende harskleur Safran. Het is kleine grind gecompacteerd en gemengd met een speciale hars die water doorlaat. Geen plassen en stilstaand water rond de zwembaden.

Aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van het mobiele telefoonnetwerk met de bouw van een pyloon op een plaats genaamd “La Franquie” met uitzicht op de stad Bouzic en zijn omgeving. Alle operators (Orange, Bouygue Telecom, SFR en Freemobile) zullen verbonden zijn.

Dit jaar, naast de traditionele spelen, toernooien, kampvuren … voor de jongsten, hebben we besloten onze activiteiten rond het thema natuur te organiseren.

De Douzou ligt in het hart van de natuur van de Perigord Noir, in het bos en aan de rand van de rivier. Het is de perfecte plek voor uw kinderen om plezier te hebben tijdens het leren over de flora en fauna om hen heen.

Om dit te doen, zal onze animator speciaal worden opgeleid. Hij zal een activiteitenprogramma opzetten dat op maat en uniek is voor onze camping. Planten, terrestrische en waterdieren van Douzou zullen geen geheimen meer hebben voor uw


nieuws van cmpng65432