TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Fun

Camping le Fun
Croix de Bayle
F-11510  Fitou
Aude
code: 102892
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
☆☆☆ ACSI zwembadzee op 7.0 km5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen meer dan 50% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 29 maart .. 11 november wifi terrein lodgetent mobilhome/stacaravan centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1311 km hoogte 5 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


3 sterrencamping Le Fun is een gezellige familiecamping gelegen aan meer van Leucate op 2 km van het dorp Fitou. Ontdek de charmes van de streek Languedoc-Roussillon en in het bijzonder het departement Aude.

Camping Qualité Sud France (kwaliteit camping Zuid Frankrijk) & Qualité Tourisme (kwaliteitstourisme)

Onze camping is geopend van maart tot november – Reserveer nu uw vakantie!

Kom voor een welverdiende vakantie in Zuid-Frankrijk naar onze camping! Ons campingterrein van 10 hectaren groot is gelegen tussen zee en garrigue in de prachtige streek Languedoc-Roussillon. Onze staanplaatsen en accommodaties liggen verspreid over het terrein onder de pijnbomen en de olijfbomen en zijn omgeven door geurige en kleurige hagen. De zandstranden van Leucate en La Franqui liggen niet ver van de camping af. Op de stranden vindt u beroemde windsurf en kitesurf spots, bekend onder alle funboarders!

Wij bieden een ruime keus aan comfortabele stacaravans voor uw vakantie. Onze stacaravans beschikken over 2 tot 3 slaapkamers voor maximaal 8 personen en hebben een terras. Kies voor een vakantie in een stacaravan! De stacaravans zijn ideaal voor een vakantie met uw gezin of met vrienden.

U wilt een vakantie dichter bij de natuur? Huur een staanplaats op camping Le Fun in Fitou. Onze staanplaatsen zijn gemiddeld zo’n 90m2. U kunt kiezen tussen zonnige en schaduwrijke staanplaatsen. Ze zijn door fleurige en geurige begroeiing van elkaar gescheiden (laurier, thujas, cipressen, enz.) .:

ROUTE
Snelweg: A9. Afslag n°40. Sla bij de 1e weg rechtsaf richting Fitou Perpignan via de D6009.