TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Gallo Romain

Camping le Gallo Romain
Route du Col de Tourniol
26300  Barbieres
Drôme
code: 59602
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.3/5 (6 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB Camping Qualité Camping Qualité NL eigenaar zwembadzee op 200.0 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 10% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 april .. 31 oktober centrum 1.0 km supermarkt 13.0 km Utrecht 1050 km hoogte 480 m prijsklasse duur restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Kleine gezelllige kindervriendelijke 4 **** camping in de Drôme des Collines op de grens van het Vercors gebergte. Ideale plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en sportieve fietsers. In het voorseizoen een eldorado voor orchideeën liefhebbers. Bezoek onze website en profiteer van onze kortingen in voor en na seizoen (www.legalloromain.net)

ROUTE
komend vanaf Lyon over de A7/E15 afslag nr 13 nemen,(Tain l'Hermitage) D 532 richting Romans s/Isère. Na het dorpje Curson,rechtsaf de D 67 op naar Chateauneuf s/Isère. In Chateauneuf richting Alixan aanhouden via de D 101. Deze weg volgen tot na Barbières.

voorseizoen vòòr 2014
8
Geweldige camping,mooie natuur,prachtigwandelgebied,vriendelijke eigennaren en ga zo maar door.
Echt waar super hebben op plaats 47 gestaan zeer groot en geen paardepis geroken zoals iemand sugureerd.
Wij wilden richting Mont Ventoux en hadden deze camping als overnachting,maar we zijn er drie weken blijven hangen.
Over de col de tourniol begint de Vercors machtig mooi gebied om te verkennen en te bewandelen.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van jan bosters
hoogseizoen vòòr 2014
9
De nederlandse eigenaren geven je persoonlijk een rondleiding over de camping met de nodige uitleg over hoe en wat. Je plaats wordt keurig aangewezen. Het sanitair wordt goed bijgehouden en daardoor erg schoon. Elke dag wordt er wel iets georganiseerd voor de jongere kinderen (tot 10 jaar) op een hele ontspannen manier. Aan de volwassenen wordt ook gedacht in de vorm van een wekelijks terugkerend jeu de boule toernooi en wekelijks wordt er een barbeque georganiseerd voor de gehele camping. Geeft je het gevoel in grote familie te zijn die op vakantie is. De ligging van de camping is geweldig. Als natuurliefhebber kom je volledig aan je trekken. Tevens voldoende mogelijkheden om een dagje weg te gaan, al moet je daar soms wel even wat verder voor rijden.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Felix
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW