TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Graniers

Camping le Graniers
F-30170  Monoblet
Gard
code: 64296
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ ANWB ACSI zwembadrivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 juni .. 3 september centrum 4.0 km Utrecht 1194 km hoogte 387 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


Aan de voet van de Cevennen, op 15 km van Anduze, verwelkomt Camping Graniers u in een unieke omgeving.

Op een terrein van 6 ha, aan de rand van een dennenbos, zult u genieten van de charmes en de rust van een verblijf waar familiale sfeer hand in hand gaat met comfort.
Natuurliefhebbers kunnen de schoonheid van de Cevennen ontdekken door de wandelpaden te bewandelen in het Cevennen Nationaal Park en te genieten van de geneugten van zwemmen en vissen.
In het restaurant kunt u eenvoudige maaltijden nuttigen op basis van huisgemaakte gerechten en verse producten.

Tenslotte zal deze camping tussen zee en bergen u verleiden met zijn idyllische omgeving en het ruime aanbod van mogelijke excursies en bezienswaardigheden (Nîmes, le pont du Gard, Uzès, Anduze, le mont Aigoual en vele andere plaatsen .... ).

U kunt afkoelen in het grote zwembad, profiteren van de vele voorzieningen van de camping, jeu de boules spelen in de schaduw van de eiken, genieten van een lekker ijsje op het terras van de bar, een bezoek brengen aan de vele onmisbare locaties rond de camping, of gewoon ontspannen gewiegd door het gezang van de krekels ...