TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Gué

Camping le Gué
Route de Couddes
F-41700  Chémery
Loir-et-Cher
code: 109194
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
☆☆☆ zwembadzwemmeerrivierkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 31 september wifi supermarkt 0.5 km Utrecht 680 km hoogte 91 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood restaurant voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Camping Le Gue, Chemery, Frankrijk

In een klein dynamisch dorpje in Frankrijk, Chemery, ligt camping Le Gue, een rustige camping met 46 plaatsen voor tent, caravan of camping-car. We hebben tevens 5 mobile-home's te huur indien u niet te veel rompslomp wilt. Er is een zwembad (gratis) en in de rivier is het vrij vissen (35 Kg vis is recentelijk uitgezet zodat u niet alleen oude schoenen vangt!). Er is genoeg te doen in het dorp en de omgeving (kastelen, wijngaarden, mooi aangelegde tuinen, Europa's grootste dierentuin en parken, etc.). Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht indien u een dag of avond rust wilt hebben. Er worden een aantal evenementen georganiseerd om u toch thuis te voelen terwijl u op vakantie bent.
De prijzen zijn laag en er is een vriendelijke sfeer. Wifi is aanwezig. Voor de mensen met een tent is er de mogelijkheid om de mobiel op te laden. Douche, toilet en wasgelegenheid. Voor het gebruik van de wasmachine dient betaald te worden.
Honden, mits aangelijnd, zijn welkom.

We zijn open van 1 maart tot 31 oktober.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0033254713711 of een email sturen naar campinglegue@gmail.com (voor beide gevallen geldt gewoon in het Nederlands, u krijgt in het Nederlands antwoord)

ROUTE
Via autoroute A10, afslag Blois daarna richting Châteauroux (D956).
Via autoroute A85, afslag 13.

26 februari 2010
De camping heeft dit jaar een nieuwe beheerder gekregen. De openingsperiode is door hun verandert, de camping is nu open vanaf 1 maart tot 31 oktober. Ook is er wifi geinstalleerd. De beheerders spreken Frans, Nederlands, Engels en Duits.


nieuws van campinglegue