TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Haut Verdon

Camping le Haut Verdon
Route Départementale 908
F-04370  Villars-Colmars
Alpes-de-Haute-Provence
code: 66221
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ADAC Camping Qualité zwembadzwemmeer op 25.0 kmrivier2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 5 mei .. 16 september wifi centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km Utrecht 1233 km hoogte 1190 m korting CampingCheque, CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


voorseizoen vòòr 2014
9
Van half juni tot half juli hebben we weer genoten van onze vakantie op het kampeerterrein le Haut Verdon. We waren daar voor de derde keer en zeker niet de laatste keer! Het terrein is prachtig waar goed over nagedacht is. De mobiel homes (die te huur zijn) staan links van het kampeerterrein. De kampeur met tent of caravan heeft er geen last van. Het sanitair is schoon. De sportieve vakantieganger kan er z´n hart ophalen! Er is een mooi zwembad en je kan er tennissen, tafeltennissen, balspelen, petanque en buiten het terrein kan je heerlijk fietsen en wandelen. Ook aan de kleine kampeur is gedacht; er is een springkussen en allerlei spelletjes.Richting St. André les Alpes kan je een kano huren of waterfiets. Ook de sportvisser komt er aan z´n trekken.De directie en medewerkers doen er alles aan de gasten het naar de zin te maken.
Begin juli gaat het restaurant open waar je heerlijk kan eten. Je kan er iedere dag lekker vers stokbrood bestellen. De omgeving is prachtig. Je kan er prachtige tochten maken o.a. Col d´Allos, Castelane, Entrevaux, Grasse, Entrevaux en binnen 2 uur de cote d´azur! Niet ver van het kampeerterrein is de vestingstad Colmar les Alpes; een gezellig stadje! Op dinsdag en vrijdagochtend is er markt, een absolute aanrader. En kijk er niet van op als je even langs de kant moet om een enorme kudde schapen de ruimte te geven om naar een andere weide te gaan! Een geweldig gezicht. Kortom een prachtige omgeving voor sportieve rustzoekers!

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Y. Maagdenberg
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW