TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Médiéval

Camping le Médiéval
5, Quai de la Fecht
68230  Turckheim
Haut-Rhin
code: 65624
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.3/5 (3 stemmen)
☆☆☆ 100 tot 250 plaatsen maart .. oktober wifi gratis


naseizoen 2020
8
Camping Le Médiéval ligt op ca 500m van het middeleeuws centrum van Turckheim en ca 400m van het treinstation. Naast de camping stroomt de Fecht, een kabbelend ondiep riviertje.

De ontvangst is vriendelijk. Jammer dat ze ook hier van 12.00 tot 14.00 uur dicht zijn. Het is echt niet meer van deze tijd om mensen 2 uur te laten wachten omdat je moet eten. Er zijn mogelijkeden genoeg om nieuwe gasten te verwelkomen en deze later in schrijven.

De camping is vlak en er is zeer goed sanitair. Het sanitair is ondergebracht in een langwerpig gebouw dat de camping grotendeels afschermt van het sportpark. De plaatsen zijn ruim en hebben soms schaduw, ze worden gescheiden door lage begroeing van struikjes en bloemen. Er is gratis WIFI en deze werkt uitstekend. Er is ook een gezelschaps ruimte waar een grote tv hangt. Voor de dagelijkse boodschappen moet je naar het centrum, hier zijn diverse terrasjes, winkeltjes en restaurants. Er is zelfs een kleine supermarkt in het centrum en er zijn diverse bakkers.

Wij komen hier graag terug.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van webmasters
naseizoen 2016
8
Leuke camping, bijna steeds vol. Vlakbij Colmar en Vogezen. Uitmuntend sanitair.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:6 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Klaasmartijn
hoogseizoen 2015
7
Leuke camping op loop afstand van een schilderachtig dorpje. Hier voldoende restaurants, maar ook bakkers en supermarktje.
Camping zelf heeft goede plaatsen. Er is weinig te doen voor kinderen maar er waren redelijk wat kinderen tot een jaar of 10 aanwezig.
Nieuw sanitair wat goed wordt schoongehouden. Klein minpuntje er banjeren constant ooievaars voor je tent langs :-).
In de omgeving voldoende te doen. Wandelen, fietsen, bezoeken van pittoreske dorpjes, wijngaarden. Ook Colmar is zeker de moeite waard.

ligging:7 sanitair:8 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van D en G
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW