TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Moulin du Roch

Camping le Moulin du Roch
Allas - Route des Eyzies
24200  Sarlat
Dordogne
code: 65522
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.8/5 (5 stemmen)
☆☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC Camping Qualité zwembadzwemmeer op 8.0 kmrivier op 10.0 km5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen meer dan 50% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 13 mei .. 17 september internetpunt wifi terrein tegen betaling bungalowtent mobilhome/stacaravan centrum 9.0 km supermarkt 9.0 km Utrecht 1016 km prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque, CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren niet toegestaan stroom 10 Ampère of meer


In het hart van de Périgord Noir, gelegen tussen Sarlat en Les Eyzies, streek van tradities en goed gevoel.Of U nu verblijft als kampeerder of als huurder van een huisje, Le Moulin de Roch biedt U kwaliteits voorzieningen voor ontspannende, sportieve of culturele vakanties naar U uw zin: Profiteer van het programma vermakelijkheden, de ontspanning aan de rand van het verwarmde zwembad, uitgebreide siësta's in de schaduw of een stroomafwaartse tocht op de Dordogne per kano of 'gabare'. En dat ook nog zonder zorgen over de kinderen die onder toezicht hun vriendjes en vriendinnetjes steeds terug kunnen vinden terwijl de ouderen en partijtje volleyballen, en met een vooruitzicht van een avond 'en tête à tête' of met de hele familie aan een heerlijke maaltijd in het restaurant.
Het is Uw beste kans voor een geslaagde vakantie om zo de rijkdommen van de Dordogne te ontdekken in een comfortabele omgeving!

ROUTE
1 - Vanaf de A20 via de uitrit 55 naar 'Souillac' en vervolgens naar ' Sarlat'. Na binnenkomst in Sarlat richting 'Perigueux' volgen. Daarvoor passeert U een redelijk aantal rotondes waar U vrijwel steeds de rechtdoorse afrit  moet hebben tot U op de nieuwe 'périférique' van Sarlat terecht komt. Daarop word U door een paar kilometers bos geleid totdat U op de laatste rotonde aankomt vanwaar U linksaf weer kunt vertrekken voor de laatste 9 kilometers op de D47 tot de camping aan de linkerkant van de weg.
2 - Vanaf de A89 bij "Périgueux" de uitrit "Les Eyzies" en via eerst de D710 en vervolgens de D47 daarnaar toe. In Les Eyzies rechttoe en rechtdoor richting "Sarlat" en daarna nog 11 km en aan de rechter kant van de weg vindt men de Camping.
GPS adres: plaatsnaam " ALLAS 24200 "

hoogseizoen 2018
8
Jammer dat de camping is overgegaan naar de organisatie Olela. Stare organisatie waar ook de medewerkers niet blij mee zijn

ligging:9 sanitair:9 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Joop954
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
19 april 2017
https://www.facebook.com/MoulinduRoch
https://twitter.com/MoulinduRoch
https://www.instagram.com/camping.moulin.du.roch/


nieuws van cmpng65522