TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Pagnon

Camping le Pagnon
Le Pagnon
24270  Saint-Mesmin
Dordogne
code: 111863
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
mini bij de boer natuur ☆☆ SVR ANWB NL eigenaar zwembad op 10.0 kmzwemmeerrivierzee op 150.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 1 april .. 31 oktober internetpunt mobilhome/stacaravan appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 15.0 km supermarkt 15.0 km Utrecht 1000 km hoogte 311 m prijsklasse goedkoop restaurant afhaalmaaltijden huisdieren toegestaan stroom 16 Ampère of meer


Camping le Pagnon is een natuurvriendelijke camping met ruime, vrij te kiezen plaatsen, u mag uw auto bij de tent laten. Wij beschikken over een groot terrein, aan de rand van een bos en met goede sanitaire voorzieningen: er is in de Kantine een douche, een kaptafel,een keuken, met spoelbak en warm en koud stromend water, een koelkast, een grote tafel, waar u aan kunt eten of een van de spelletjes doen, die er aanwezig zijn.Het campingterrein heeft een aantal grote walnotenbomen, waar u heerlijk in de schaduw kunt zitten, en u heeft een groot terras met luie stoelen achter het atelier. U vind hier rust en natuur, bos en glooiende heuvels;ideaal voor een heerlijke wandeling. Voor meer informatie over de camping en de omgeving kijkt u op mijn website www.lepagnon.nl
De omgeving bestaat uit vriendelijke Franse dorpjes, met kastelen, brocantes, leuke en goedkope restaurantjes. Ook sportief is er genoeg te doen: golfen, kanoen, vissen, fietsen, wandelen en zwemmen. De Nederlandse eigenaresse geeft teken en schilderen keramiek en RAKU workshops, waar u desgewenst aan deel kunt nemen.

ROUTE
Utrecht, Breda, Antwerpen, Lille, Parijs.
Van Parijs naar Orleans, richting Bordeaux.
Bij Vierzon verlaat u de A20, richting Limoges, eerst door Chareauroux.
Bij Limoges verlaat u de snelweg richting St.Yreiux, dan door naar Lanouaille. Bij lanouaille gaat u richting Payzac en volgt de bordjes St.Mesmin. Daar aangekomen rijdt u een klein stukje door het dorp heen en u vind landgoed Le Pagnon als eerste huis aan de linkerkant. Typ voor de tom-tom Les Pagnons in (Dordogne24)

hoogseizoen 2017
7
Mooie plek, maar véél te duur voor het voorzieningen niveau. Bovendien verborgen kosten bij vertrek, zeer onsympathiek. Wij komen niet meer terug.

ligging:7 sanitair:6 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Smit
hoogseizoen vòòr 2014
8
Prima camping, met leuke eigenaars.
Geheel in rustige en ontspannen sfeer, en met veel ruimte.
De camping zelf ligt heel natuurlijk, met een prachtig uitzicht, terwijl er in de omgeving genoeg te doen is. Prima wandelgebied. Schoon en vriendelijk.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Annelies Voorthuizen
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
13 december 2011
Ingaande 2011 kunt u ook een stenen gite bij ons huren: een studio, of een chambre d'hote. Wij hebben een eigen brocante op het landgoed.


nieuws van Truus van Dalsem