TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Pont de Mercier

Camping le Pont de Mercier
Les Champs de Mercier
F-07330  Thueyts
Ardèche
code: 100880
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (3 stemmen)
☆☆ ANWB zwembadrivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 30 september centrum 2.5 km Utrecht 1075 km hoogte 390 m 's morgens vers brood campingwinkel animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 3 Ampère of meer


bieden we u een welverdiende en deugddoende vakantie aan in dit klein paradijs. De unieke locatie heeft zijn rust en natuur nog weten te behouden en dient uiteraard gerespecteerd te worden. Het is dan ook een ideale plaats om met familie en/of vrienden een leuke vakantie te beleven.

naseizoen vòòr 2014
8
De camping is de laatste twee jaar in bezit van de kleinkinderen en die doen er alles aan om de camping weer up to date krijgen zonder dat de charme van deze camping verloren gaat.
Er is nu een zwembad (fatsoenlijk)en je kunt op het terras een lekkere maaltijd krijgen voor een eerlijke prijs .Verder gaat men deze winter een groot deel van het sanitair vernieuwen.
Verder kun je op deze camping ook huisjes huren met douche en toilet(kijk op de site)Dit ligt afgescheiden van de gewone camping ,in de huisjes is alles aanwezig,dus je hoeft niks mee te nemen,behalve kleren.
Verder kun je hier en daar ook in de rivier zwemmen en is er een hele mooie natuur,in de buurt is er een grote stad aanwezig waar je uitgebreid kunt winkelen,in het dorp ligt een supermarkt.
Ons bevalt het heel goed en komen ieder jaar weer,er is genoeg te doen voor de kinderen ,er word van alles georganiseert,de volwassenen kunnen een ballletje gooien als men dat wilt.

groeten elon

ligging:8 sanitair:7 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van elon verbeek
hoogseizoen vòòr 2014
7
Prima camping, wel kleine plekken en af en toe na 11 geluidsoverlast.
Zwemmen in de Ardeche viel tegen, zwembad is OK.
Duivelsbrug en dorpje op loopafstand.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van AE
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW