TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Pont du Hable

Camping le Pont du Hable
Route de Vierville
F-14450  Grandcamp-Maisy
Calvados
code: 66060
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
natuur ☆☆ ANWB rivierzeekleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 april .. 15 oktober centrum 1.0 km Utrecht 697 km 's morgens vers brood huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


naseizoen 2021
8
Prachtige basic camping, ruime plaatsen (in naseizoen) en bijzonder vriendelijk en behulpzame eigenaar

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Luisa
hoogseizoen vòòr 2014
Gefrustreerde campinguitbater.

Wij zien ergens in Normandië een leuk plaatsje Pont du Hable 49°23'35.66"N 1° 1'14.44"W
Er lag in het rondslingerde puin van wellicht oorlogstuig een verkeers bord E1, niet parkeren. Maar zo kan ik ook een bord ergens pieken en daar leggen, hé.
Ik doe navraag aan de énige MH die daar staat en geen probleem: hijzelf (een local) staat hier heel dikwijls maar toevallig gaat de man naar huis nu.
Na een tijdje komt een grote crémekarre er bij. Zweden met een luxueuze 8m.
Die vragen mij hoe het hier is voor te staan, zij hadden ook dat bord in de gaten. Ik vertelde wat de local mij zei en plots komt daar een man te voorschijn.
Die zegt ons zonder meer dat we weg moeten.
Ik zeg nog dat ik maar tot morgen 9h blijf maar ik moet NU! vertrekken. Daarbij als Belg moet ik niet overdrijven, hé . In België moet je het niet proberen zo te staan en dan nog vóór een camping notabene, niet overdrijven, hé!
Daar zat het knelpunt dus: het was de uitbater van een soort camping die we in België niet kennen denk ik: een AIR NATURELLE DE CAMPING, eigenlijk maar een stuk weide met een minimum aan voorziening.
Bij ons zou de man geen vergunning kunnen krijgen denk ik.
Enfin, voor alle zekerheid zijn we verder getrokken want aan die man zijn praten en zijn houding was ie misschien in staat wat jongeren op te trommelen om wat stenen te gooien zoals verleden maand in Narbonne. Ge weet maar nooit.
Ik heb wat mail met mijn verhaal en foto's naar de gemeente gestuurd en naar de federatie van campings. Zonder resultaat voorlopig.review van Michel
MIJN REVIEW