TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Puits

Camping le Puits
Rue du 19 Mars 1962
F-14350  Saint-Martin-Des-Besaces
Calvados
code: 66055
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (2 stemmen)
☆☆ ANWB Camping Qualité zee op 45.0 km2 tot 5 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 maart .. 31 oktober wifi terrein supermarkt 1.0 km Utrecht 681 km 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Camping Le Puits is een familie camping in het dorp van St. Martin des Besaces het aanbieden van camping / caravaning en Bed & Breakfast. Perfect gelegen voor het verkennen schilderachtige landschap, proeven van beroemde kazen, bemonstering mousserende cider en natuurlijk de beroemde Calvados.

Zodra een werkende boerderij, hebben het terrein (9 ha) is opnieuw ontworpen met 30 grote individueel gemerkte plaatsen, heggen, appelbomen en borders met uitzicht op groene velden. De boerderij, die is smaakvol gerenoveerd, behoudt zijn landelijke charme met 4 elegant ingerichte kamers met eigen badkamer en biedt comfortabele Bed & Breakfast accommodatie met een mooi uitzicht. Er is een kleine bar met een Engels cafe ruimte met de naam "Le Snug". Net buiten de deur is een groot terras, waar bij mooi weer kunt u genieten van de vele aangename en gezellige uren. Er is ook een munttelefoon.
Het gebied in de regio Calvados rond de camping zelf is erg mooi. U kunt uitstapjes maken door de beroemde gebied waar u kunt cider en calvados distilleerderijen te bezoeken. Er is natuurlijk de mogelijkheid om te proeven en te kopen. U moet ook beslissen welke van de beroemde kaas boerderijen te bezoeken. Er is ook een chocoladefabriek in Caen, waardoor en verkoopt de beste soorten chocolade, en minder dan de helft van de prijs elders.

ROUTE
CAEN Mt St Michel
A84 Sortie 41

hoogseizoen vòòr 2014
5
Mening over de periode juli-augustus , 2010
Algemene indruk: 4 Staat v/h sanitair: 3 Sfeer : 1
Mening nr. 50152
1-8-2010
Dit is de slechtste overnachtingscamping waar wij ooit gestaan hebben in 30 jaar. Het terreintje is best aardig voor een nachtje maar de eigenaar is uiterst onvriendelijk. Toen wij aankwamen en i.p.v.5 10km reden ging hij compleet uit zijn dak. We wilden de auto-caravan even aan de kant in de schaduw zetten maar ook dat werd niet gewaardeerd. Je mocht zelf geen plek uitzoeken hoewel de camping nauwelijks bezet was. Kinderen mochten niet rennen en het liefst fluisteren. Van andere gasten hoorden we dat hij van honden al helemaal niets moet hebben. We wilden om 18.50 wat eten bestellen maar dit moest en zou exact vanaf 19.00 uur opnieuw gebeuren. Het sanitair is ondermaats en het lawaai van de snelweg is 's nachts goed hoorbaar. Glas dient u zelf weer mee te nemen. Geen aanrader!!!!!


ligging:5 sanitair:4 sfeer:4 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam. van der Ent
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW