TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Saint Michel

Camping le Saint Michel
35, Route du Mont Saint Michel
F-50220  Courtils
Manche
code: 66114
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ACSI Camping Qualité zwembadzee op 25.0 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen 25% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 6 februari .. 4 november wifi supermarkt 8.0 km Utrecht 751 km korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Rust-liefhebbers, wij werwelkomen u in een bloeiende groenetuin, op slechts 8 kms van de mont saint michel om lekker te ontspannen in familie-kring.

hoogseizoen vòòr 2014
6
Wij hebben er één nacht gestaan en wij zijn snel doorgegaan naar een andere camping. We vonden de plaatsen erg klein en dicht op elkaar. Camping was erg vol en onrustig vanwege de vele kleine kinderen. Dus deze camping is uitstekend voor jonge gezinnen, maar geen aanrader voor rustzoekers zoals wij. Er is voldoende sanitair dat redelijk schoon is. Personeel is erg vriendelijk.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:5 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Erpee
naseizoen vòòr 2014
6
Een sta-caravan gehuurd, die helaas niet proper was.
Alles was versleten en onverzorgd, schimmel in de douche, vleigramen zeer vuil, beddengoed van zeer magere kwaliteit.
Ramen sloten zeer slecht, je moest er eerst op kloppen voor ze dicht gingen.De afstanden op de website van de camping zijn niet juist.In het stadje is er een bakker anders moet u 12 kilometer rijden naar Avranches om een supermarkt.Dit is een camping waar veel franse mensen komen voor één of twee dagen.
dit is niet voor herhalling vatbaar.


ligging:7 sanitair:5 sfeer:5 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van jonckheere
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW