TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Sérignan Plage Nature

Camping le Sérignan Plage Nature
F-34410  Sérignan
Hérault
code: 65732
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ naturisten ANWB zwembadrivier op 1.0 kmzee5 tot 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 23 april .. 26 september wifi centrum 6.0 km Utrecht 1253 km korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Op Le Sérignan Plage Nature*****, een ware oase van groen aan de Middellandse Zee, wordt de kunst van het gezinsnaturisme onderhouden in een gezellige sfeer met als sleutelwoorden: welzijn en sereniteit.

Onze France 4 Naturisme camping biedt prachtige staanplaatsen net achter de duin aan, evenals verschillende typen stacaravans en ingerichte tenten.

De camping is ideaal gelegen naast een prachtig fijn zandstrand, dat geleidelijk afloopt in zee voor het plezier van de kinderen, en dat snel ook uw lievelingsplaats gaat worden.


In het spannend ontworpen zwembad, waar planten zich in perfecte harmonie met mineralen mengen, kunnen jong en oud genieten van zowel zwemmen als het typisch middellandse luieren. Dankzij een zacht glooiend groot bad en een peuterbad met bubbels, zodat de allerkleinsten ook kunnen genieten van waterplezier, voelt zich het hele gezin daar welkom.


Een must-do in uw zoektocht naar de volle ontspanning zijn de naturisten ochtenden in het 2800 m² grote openlucht Balnéo wellnesscentrum: met 3 bekken is dat in totaal 500 m² water dat volledig is gewijd aan uw welzijn. Om de rust en kalmte van deze ruimte te behouden, is de zone gereserveerd voor gasten vanaf 16 jaar.