TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Le Solitaire du Lac

Camping Le Solitaire du Lac
615 Route de Sales
74410  Saint-Jorioz
Haute-Savoie
code: 59647
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ACSI zwembad op 7.0 kmzwemmeerrivier op 1.0 kmzee op 450.0 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 8 april .. 24 september 2-assige caravans niet toegelaten wifi terrein mobilhome/stacaravan centrum 2.0 km supermarkt 2.0 km Utrecht 900 km hoogte 440 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Le camping "Le solitaire du Lac" est situé au cœur d'un environnement écologique fascinant, riche en activités de plein air. Un site unique bordé de montagnes, les pieds dans les eaux claires du lac d'Annecy.

hoogseizoen vòòr 2014
9
Het is een erg mooie camping. Het is een gemoedelijke camping en de eigenaar is erg vriendelijk. Er geen disco maar elke avond is er een kampvuur bij het water waar de jeugd bij elkaar komt.Je kunt er heerlijk varen, zwemmen,en andere watersport beoefenen.Rond om het meer is een fietspad waar je heerlijk kunt fietsen. En annecy is een prachtige stad met een heel mooi oud centrum ,en je kunt daar heerlijk een terrasje pakken. Dit is in 20 minuten fietsen van de camping.Het sanitaire is erg goed verzorgd en altijd schoon en met goed warm water.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan en Marion
hoogseizoen vòòr 2014
8
Uitstekende camping met vriendelijk personeel en schoon sanitair. Eerste levensbehoeften zijn op de camping te koop. De camping ligt niet aan een doorgaande weg en tegelijkertijd wel vlak bij een fietspad dat van Annecy naar Albertville loopt. Wij vonden het, ondanks dat de camping "complet" was een heel rustige camping. Vanaf de camping kun je rechtstreeks het meer van Annecy in. De plaatsen zijn ongeveer 100 m2 groot en op de meeste plaatsen kun je schaduw vinden onder een of meer bomen. Vanaf de camping is Annecy goed bereikbaar. Ook als je de bergen in wilt is dit een prima uitvalsbasis. Er is op de camping geen animatie o.i.d. Wij vinden de camping dan ook het meest geschikt voor mensen met jonge(re) kinderen en mensen zonder kinderen. Toch waren er deze zomer wel een aantal pubers en die stookten 's avonds een kampvuur aan de oever van het meer. Het hout werd door de campingeigenaar aangeleverd! Voor een goede impressie is de site van de camping ook in het Nederlands beschikbaar. Voor ons een plek om nog vaak terug te komen!

ligging:9 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van vrheenen
voorseizoen vòòr 2014
9
We have been to many area's in France, but every year we must see the Lake Annecy and it's surroundings. And always we stay at Camping Le Solitaire du Lac in St. Jorioz because it is a lovely campsite. They also have mobile homes.
The owners and their staff are very friendly and helpfull.
When our children were small it was ideal. No busy roads nearby, a quiet and clean campsite with a small playground on the campsite and a large grass field for older children between the campsite and the lake.
The lake gets deeper slowly, so even jonger children can play in the water.
Children up till 16 years can have a great time at Le Solitaire du Lac. In the evenings they get together at a campfire near the lake have great fun without disturbing the other campers who wish to sleep.
Near the village St. Jorioz there are small harbours.
Supermarkets are nearby, but bread and drinks are also for sale at the reception. Often there is catering in the evenings.
Annecy and its area are wonderfull for swimming, cycling, walking, climbing or parasailing.
And walking through the town Annecy itself is wonderfull.
Come and see for yourself!!!


ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Kia
voorseizoen vòòr 2014
9
Wij komen jaarlijks al vanaf zomer 1986 op deze camping. Toen waren onze kinderen nog klein, tegenwoordig komen we er met ons tweetjes. Dat doen we 2 weken in het voorseizoen en 1 week (van de 6 weken die we hebben) in de zomervakantie.
De camping ligt op een van de mooiste plekken in Frankrijk. We hebben zo langzamerhand alle (uit)hoeken van dit land gezien, maar deze plek bekoort ons het meest: de stad (Annecy), het gebergte rondom en het Meer van Annecy waaraan de camping grenst. Wat wil je nog meer?
De camping is niet al te groot, maar er heerst een soort gezellige drukte. Je staat redelijk dicht op elkaar, zonder dat het storend is. Tussen de camping en het meer is een grote weide, waar gesport en gespeeld kan worden.
Bij de receptie kun je informatie krijgen over allerlei activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Bovendien worden er in het zelfde gebouwtje de gehele dag vers brood, croissant en chocoladebroodjes verkocht. Ook zijn er Nederlandse kranten verkrijgbaar. Wifi is beschikbaar, maar wel duur als je per uur koopt...
De eigenaar is een hartelijke en gedecideerde man, die sinds 2011 samen met zijn jongste dochter de camping bestuurt.
Het sanitair is royaal voor handen en bovendien in een prima staat en erg schoon.
Sinds dit jaar kunt u op de campingsite ook alle informatie in het Nederlands lezen. Praten doen ze dat bij de receptie niet, maar, voor wie het Frans niet machtig is, gelukkig wel Engels.
Kortom: een hele fijne en mooie camping!

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Kia en Hans van Rheenen
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW