TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Soustran

Camping le Soustran
Le Pont de Pellachal
F-19160  Neuvic
Corrèze
code: 65877
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (2 stemmen)
☆☆ SVR ANWB ACSI NL eigenaar zwembadzwemmeer op 0.1 km2 tot 5 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 april .. 31 oktober internetpunt wifi centrum 4.0 km supermarkt 4.0 km Utrecht 974 km hoogte 615 m prijsklasse goedkoop korting Camping Key Europe 's morgens vers brood huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Camping Le Soustran is een gezellige kleine camping met Nederlandse eigenaren en ligt in een authentiek stukje Frankrijk, midden in de ongerepte natuur en naast een Lac de Triouzoune (ook wel meer van Neuvic genoemd). Een prima uitvalsbasis om te wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen, zwemmen, zeilen/surfen, of een prachtige rit met de auto of motor te maken.

De Corrèze staat bekend om zijn schoonheid, zijn idyllische middeleeuwse dorpjes en schitterende natuur. In de omgeving van Camping Le Soustran, in het prachtig groene heuvelachtige Correze is werkelijk van alles te zien en doen. De omgeving is zeer geschikt voor zowel de sportieveling, de natuurmens, als de rustzoeker en ook strand, zwem- en visliefhebbers kunnen hier goed terecht. Er zijn in de omgeving prachtige wandel- en mountainbikeroutes uitgezet, deze zijn op de camping verkrijgbaar (gpx bestanden). Zie ook ons wandel-arrangement.

Het meer ligt op loopafstand van de camping. Daar mag in principe “alles” worden gedaan. Van vissen, zwemmen tot bootje varen. Het grote voordeel van dit meer is dat het bestaat uit een deel waar de ‘dear-devils’ met motorboten, jetskies en waterskies op mogen varen en een deel waar dat absoluut niet mag en de rust en natuurliefhebbers volop kunnen genieten. Op de camping verhuren wij tevens kano’s.

Op de camping is ruimte om te ravotten en te spelen voor de kinderen in een veilige overzichtelijke omgeving. Er zijn o.a. trampolines, zandbak, schommels en een ping-pong tafel. Een bar met klein-resto voor de inwendige mens. Kortom een plek van alle gemakken voorzien.

ROUTE
De routebeschrijving vind u op onze website: www.lesoustran.com.

26 november 2019
Onze droom is uitgekomen, vanaf 1 september 2019 mogen wij ons eigenaar noemen van een camping. Een camping?! Een FANTASTISCHE GEZELLIGE FAMILIE CAMPING.

Midden in de natuur, bomen, weilanden, een geweldig mooi meer naast de deur. Veel heel veel bezienswaardigheden in de buurt, gezellige marktjes, kleine dorpjes. Uitgangspunt voor mooie wandelingen, ook zijn er veel mountainbike routes uitgezet, of een leuke autorit, over geweldig slingerende weggetjes, van kasteel naar kasteel.

Gaat u onze eerste gasten zijn in het voorkaar van 2020 !
U zult af en toe vast lachen, want we zullen nog een hoop moeten leren. Lachen is gezond zeggen ze, dus dat komt mooi uit.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen om samen met ons te genieten op camping www.lesoustran.com te Neuvic (in het prachtige authentieke franse Correze).

A bientot !


nieuws van cmpng65877