TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Val d'Amour

Camping le Val d'Amour
39380  Ounans
Jura
code: 66569
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ACSI Camping Qualité zwembadwaterglijbaanrivier2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen 50% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 1 oktober 2-assige caravans niet toegelaten wifi receptie mobilhome/stacaravan chalet bijzonder verblijf centrum 0.2 km supermarkt 5.0 km prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Het kamp van Val d\'Amour, familiebedrijf sinds 1973, drie generaties, is in de eerste plaats bedoeld om vakantiegangers die een verblijf in de Jura genieten tegemoet te komen. Geniet van een breed scala van accommodatie in ons hotel, gelegen op 20 km van Dole, in de buurt van de Loue in een rustige en groene.

Met een oppervlakte van 3,65 hectare, omheind en beplant met verschillende bomen, bieden wij 97 locaties, waaronder 30 huurwoningen op een vlakke, met gras begroeid en schaduwrijk. Onze opritten zijn verhard en verlicht. Alle percelen met een oppervlakte van 120 m², kan worden verbonden met elektriciteit (10 amp en Europese stekker) en een bron bij.


De bas-reliëf en in de buurt van het bos van Chaux maken onze site een ideale plek voor familie fietsen, en voor ingewijden, de eerste bergen liggen op slechts 15 km.