TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Val de Trie

Camping le Val de Trie
Rue des Sources
F-80870  Moyenneville
Somme
code: 66011
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadoverdekt zwembadzwemmeerzee op 12.0 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 29 september wifi receptie gratis mobilhome/stacaravan chalet centrum 1.0 km supermarkt 7.0 km Utrecht 445 km prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
8
Simpele camping met een hoog verloop van gasten. Wel een leuke springplank voor een vakantie dieper in Frankrijk of om de terugreis te breken. Het kleine overdekte zwembad is ideaal aangezien het geen weerzeker gebied is. Met slecht weer heb je geen kind aan de kinderen als ze kunnen zwemmen.
Wij komen er graag aan het begin of einde van de vakantie een paar dagen.

De eigenaren zijn vriendelijk maar vrij onzichtbaar. Er komen zeer veel verschillende nationaliteiten (vooral ook veel Engelsen, de boot is vlakbij). Bij de receptie wordt dan ook goed Engels gesproken.

Een groot voordeel van deze camping is dat het via de tolweg (ca 7 euro) in ca 4,5 uur rustig rijden vanuit de randstad te bereiken is. Daarna ligt de hele westkust van Frankrijk onder handbereik en ben je met een grote boog om Parijs gereden.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van jan-jasper
voorseizoen vòòr 2014
7
We hebben hier in het vroege voorjaar gestaan op doortocht. Prima en vriendelijke ontvangst en ruime plek met grind en gras, wat in het vochtige voorjaar goed uitkwam. Het sanitair was schoon (zo schoon als de laatste bezoeker). Leuke camping voor een paar dagen.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van kwatz
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW