TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Vallon Rouge

Camping le Vallon Rouge
Route de Gréolières
F-06480  La Colle-sur-Loup
Alpes-Maritimes
code: 65393
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI ADAC Camping Qualité zwembadrivierzee op 9.0 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 5 april .. 27 september wifi centrum 2.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1351 km hoogte 60 m prijsklasse duur korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Aan de zoom van de rivier, met alle charme van het achterland op 10 minuten van de zee, tussen st Paul de Vence en Grasse, aan de ingang van de schilderatige " Gorges du Loup" gelegen, een sympatiek en dynamischi personeel verwacht u ineen groen oase.

hoogseizoen vòòr 2014
6
Wij raden iedereen af om naar deze camping te gaan. Van 3-07-2010 t/m 24-07-2010 hebben wij een mobil home gehuurd op deze camping. De positieve kant van deze camping is de lokatie aan het riviertje, als je een van de weinige stacaravans aan het water hebt zit je echt heerlijk. De andere plekken zijn klein. Helaas waren er veel negatieve zaken die ons verblijf daar overschaduwden. De belangrijkste is het management, ook al in andere jaren door anderen op internetforums aangegeven. En helaas hebben wij moeten constateren dat het management ook in 2010 hetzelfde handelt. Na ons vertrek vroeg in de ochtend waardoor we niet bij de inspectie van de caravan aanwezig konden zijn, kregen we een rekening van 80 euro voor schoonmaak en 8 euro voor twee gasten. Dit geld was per omgaande van onze creditcard afgeschreven. Ik heb hiertegen bezwaar gemaakt, we hebben de caravan wel schoongemaakt en we hebben geen gasten gehad op de bewuste dag (en op andere dagen keurig betaald voor de gasten). Hier wordt domweg niet op gereageerd door de camping! De eerste week hebben we in een andere caravan op dezelfde camping doorgebracht, die hebben we schoongemaakt en dat was goedgekeurd. De tweede caravan hebben we net zo schoon opgeleverd. Het geeft een zeer nare smaak in de mond, ik vind het oplichting.
Andere negatieve zaken:
- De luidruchtige animatie, vaak tot na middernacht;
- De animatie is alleen op Fransen gericht, men spreekt nauwelijks Engels;
- De slechte kwaliteit eten in het restaurant, onze mosselen waren te lang gekookt en de frieten te kort;
- Gasten kosten 4 euro p.p., ook al komen ze maar van 5 tot 6 voor een biertje;
- Wifi aanwezig maar betaald en werkt slecht
- Ligstoelen moet je apart huren;
- Het sanitair is oud.
Kortom: ondanks de mooie plek aan het water zal je ons hier nooit meer terug zien, en wij raden iedereen af om hier naar toe te gaan.


ligging:9 sanitair:5 sfeer:5 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Van Bodegraven
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW