TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping le Vieux Moulin

Camping le Vieux Moulin
14 Rue des Moulins
22430  Erquy
Côtes-d'Armor
code: 64928
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ zwembadwaterglijbaan5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen 50% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 25 april .. 5 september wifi centrum 2.0 km supermarkt 2.0 km prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


De Camping Le Vieux Moulin gelegen tussen Cap d\'Erquy en Cap Fréhel is gesitueerd in een naaldbos, omgeven door 7 fijne zandstranden. Het overdekte zwembad en waterpark zijn een plezier vor jong en oud.

hoogseizoen vòòr 2014
5
Deze camping is wat ons betreft absoluut geen aanrader vanwege de grote overlast van (dronken) uitgaanspubliek vrijwel elke nacht. De slagboom bij de ingang gaat weliswaar om 23.00 uur dicht, dit weerhoudt barbezoekers uit de omgeving en op de camping er niet van om nog tot in de vroege uurtjes de bar bij het zwembad te bezoeken. De bar bij de camping is vaak tot 3/4 uur 's nachts geopend. Luide muziek, dronken lieden die 's nachts over je scheerlijnen struikelen, ruziemaken en luidkeels relatieproblemen uitvechten zijn niet bepaald ons beeld van een fijne familiecamping. Daarnaast is de op de website beloofde WIFI verbinding ontzettend duur en alleen rondom de receptie met een slakketempo beschikbaar. De druppel die de emmer deed overlopen was dat er tijdens het douchen kleding werd ontvreemd. Wij zijn na 5 nachten doodvermoeid maar intens opgelucht gevlucht naar een ander vakantieadres. De campingeigenaar voelde zich niet verantwoordelijk en was niet aanspreekbaar.

ligging:6 sanitair:6 sfeer:4 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Andrea te Kiefte
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW