TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les 7 Saints

Camping les 7 Saints
56410  Erdeven
Morbihan
code: 59400
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆☆ zwembad100 tot 250 plaatsen mei .. september


Ons waterpark bestaat uit een groot zwembad dat is verdeeld in verschillende zwembaden, met een kinderbad, vier rechte glijbanen en een buisvormige spiraalglijbaan. Het zwembad is geopend en verwarmd en wordt bewaakt van 1 mei tot 15 september en is geopend van 10.00 tot 18.00 uur in het laagseizoen en van 10.00 tot 20.00 uur in juli en augustus.

De kinderclub van de camping Seven Saints wordt georganiseerd in juli en augustus tussen 10.00 en 12.00 uur. Op het programma: vroeg leren, handmatige en creatieve activiteiten, en voor de grootste sportactiviteiten. De kinderen presenteren hun show op vrijdagmiddag.

De camping biedt verschillende sportactiviteiten, fitnesssessies en kennismakingssessies. Je kunt genieten van ponyritten, initiatie om te zeilen, zumba-lessen, fitness en stretchen.

Buiten de camping kunt u op uw gemak de omgeving van Erdeven, de kust en het kanton van Belz verkennen, door de wandelpaden te nemen, op uw fiets te rijden of zelfs te paard. Eenmaal bij de zee kunt u genieten van cruises, wandelingen en allerlei soorten activiteiten, en \'s avonds de vele festiviteiten ontdekken die de Morbihan animeren.