TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Acacias

Camping les Acacias
Rue Berthe Morisot
F-37700  La Ville-Aux-Dames
Indre-et-Loire
code: 65126
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.5/5 (4 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI zwembad op 5.0 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 2 januari .. 31 december wintercamping wifi terrein gratis mobilhome/stacaravan centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km Utrecht 709 km hoogte 50 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


In hartje Touraine, op het kruispunt van de kastelen van de Loire, biedt camping les Acacias u een warm welkom in een aangename, beboste en bloemrijke omgeving.
Deze rustige camping, die het hele jaar door geopend is, is ideaal gelegen op 6 kilometer afstand van Tours en direct langs de fietsroute ‘La Loire à vélo’. Vanaf de camping heeft u de mogelijkheid om de charmes van de regio en de activiteiten die deze streek te bieden heeft te ontdekken.
De campingplaatsen zijn minstens 100m2 groot en er zijn zowel zon- als schaduwplekken. Op uw plek kunt u gratis WIFI ontvangen. Op de camping vindt u een bar, een speeltuintje en een opblaaskasteel.
Aarzelt u niet contact op nemen met Anne-Charlotte en Frédéric die u graag in alle eenvoud zullen ontvangen.