TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Acacias

Camping les Acacias
Les Tours
26340  Vercheny
Drôme
code: 59655
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.5/5 (4 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembad op 15.0 kmrivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 10% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 april .. 30 september internetpunt wifi terrein lodgetent mobilhome/stacaravan centrum 3.0 km supermarkt 15.0 km Utrecht 1050 km hoogte 362 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


De camping ligt aan de voet van de Alpen, direct aan de oever van de rivier de Drôme. De camping is als het ware een bos van 3,5 hectare, waar 90 staanplaatsen zijn gesitueerd, welke niet zijn afgescheiden door hegjes of iets dergelijks. Er is een gedeelte met en een kleiner gedeelte zonder electriciteit.
De camping is voorzien van warm en koud stromend water, een (afhaal-) restaurant, warme bakker en diverse voorzieningen voor de kinderen, zoals speeltuin, tafeltennistafels, animatiezaal.
In het hoogseizoen is er nederlands sprekende animatie.
De camping ligt direct aan de rivier, welke zeer goed benaderbaar is van diverse kanten.
Op de camping worden kano's verhuurd. Zie daarvoor ook de aparte website http://drome-canoe.com
Tijdens het hoogseizoen worden er regelmatig speciale muziekavonden georganiseerd, waarbij het menu van het restaurant vaak wordt aangepast aan het thema van de muziek.
De camping is met name een familiecamping, zonder disco, waar de kleinste kinderen avonds rustig kunnen slapen.
Getuige de vele gasten die al vele jaren achtereen onze camping komen bezoeken.
Ook buiten het hoogseizoen een aanrader voor gepensioneerden en gezinnen met kleine kinderen, tegen zeer aantrekkelijke tarieven

ROUTE
Vanaf de route de soleil ( A7 ) afslag Valance Sud. Richting Crest, Gap kiezen. Na, onder het viaduct van de TGV bij Crest te zijn doorgereden, richting Gap, Die nemen (bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf)
Na ca. 15 km , treft u de camping aan aan de rechterkant van de weg.

hoogseizoen vòòr 2014
7
Schaduwrijke camping aan de oever van de Drome.
Hoewel het sanitair de hele dag schoongehouden werd was het, vanwege de drukte die het hoogseizoen met zich mee brengt, niet altijd even schoon.

Deze camping is geschikt voor gezinnen die entertainment en animatie zoeken, er worden in het hoogseizoen dagelijks activiteiten georganiseerd.

Wat wij als een grote ergernis hebben ervaren is het lawaai wat tot midden in de nacht gemaakt wordt door jeugd. (tot 02.00u roepen er schreeuwen naar elkaar, meiden die gillen ect.)

Tja, dat is onze mening, anderen zullen er geen moeite mee hebben.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:7 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Campinggast
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW