TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Arches

Camping les Arches
Route de Mirabel
F-07580  Saint-Jean-le-Centenier
Ardèche
code: 59644
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (2 stemmen)
natuur ☆☆☆ SVR ANWB ACSI NL eigenaar rivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 24 april .. 20 september wifi centrum 1.0 km Utrecht 1054 km hoogte 300 m prijsklasse goedkoop korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Hij bestaat vooral uit toeristische standplaatsen, die met respect voor natuur en ruimte aangelegd zijn (onze camping heeft 149 plaatsen (80-250m²) en 29 chalets verdeeld over 10 hectaren). Op onze camping vindt u veel groen, ruimte, een grote verscheidenheid aan bomen en struiken en vooral rust!

We vinden de echte waarden van het kamperen belangrijk en onze beslissingen en de inrichting van de camping laten dit goed zien. Op sommige plaatsen vindt u houten pergola\'s en op andere houten terrassen op palen. Op de camping is er voldoende ruimte om te vliegeren, te voetballen of simpelweg een avondwandeling te doen.

Onze grootste troef is het zwembassin dat wij iedere zomer rond half juni in de \'Claduègne\', de rivier die midden door de camping stroomt, maken! Hierdoor ontstaat een groot natuurlijk zwembad van zo\'n 1.200 m².
Ook ontdekken het neew zwembad en peuterbad (verwarmd), extra nieuw bad, tobogan, jacuzzi

Over het algemeen verwelkomen wij in het laagseizoen veel \'jongere ouderen\', terwijl we in juli en augustus vooral families ontvangen. De rivier, de verschillende faciliteiten voor kinderen en de \'ziel\' van onze camping maken dat het een plek is die uitermate geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen.

naseizoen 2014
8
Grote camping met een oud en een nieuw gedeelte. Wij hebben gebivakkeerd op het nieuwe gedeelte. Grote plaatsen met veel zon, maar veel plaatsen voorzien van een afdak waar je in de schaduw kunt zitten. Oude gedeelte is meer bebost.
Er is een zwembad, maar veel leuker is het om in de rivier te gaan zwemmen die midden door het oude gedeelte loopt. Er is een damwand geplaatst waardoor er een bassin is ontstaan waar het goed en veilig zwemmen is.
Sanitair is volop aanwezig en goed schoon

Broodservice, cafe, restaurant, WiFi gratis voor een kwartier, kindvriendelijk

Wij hadden een prima week in het naseizoen, maar zullen hier in een hoogseizoen nooit komen. Lijkt ons dan enorm druk.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van M&M
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW