TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Aubepines

Camping les Aubepines
800 Rue de la Maye
80550  Le Crotoy
Somme
code: 59374
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ Camping Qualité zwembad2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 2 november internetpunt wifi terrein tegen betaling mobilhome/stacaravan bijzonder verblijf centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 440 km hoogte 0 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 3 Ampère of meer


4 sterren camping in de baai van de Somme Crotoy, zijn meidoorns genesteld in de natuur met de vogels. U bent op 1 km van het strand en het natuurreservaat, ideaal voor het bekijken van flora en fauna van de baai.
Camping kreeg het enkele jaren geleden de Green Key voor zijn inspanningen en verbintenissen milieulabel.
Camping, te voet of met de fiets voor een ritje Natuur en ontdek de rijkdom van de fauna en flora van de baai van de Somme (zeekraal, varkensoren, de zeehondenkolonie ...)
Huur een stacaravan, een home design of kom door caravan of camper naar de natuurlijke omgeving van de streek te ontdekken of te herontdekken.

ROUTE
Vanuit Parijs, Reims, Amiens, Calais, Brussel en Amsterdam: Neem de A16 – afrit 23 Abbeville Nord. Rij vervolgens langs de D40 in de richting van Le Crotoy en volg nadien de D940. U rijdt Le Crotoy binnen en aan de eerste rotonde rijdt u rechtdoor. Aan de tweede rotonde slaat u rechts af. Vervolgens neemt u de eerste straat links en na 500m ziet u Les Aubépines Kamping aan de rechterkant.

voorseizoen 2017
9
Prachtige omgeving en mooie camping in natuurgebied met goed restaurant mooie zwembaden vriendelijk personeel goede broodvoorziening en campwinkel en een soort kinderboerderij.met speeltuin en sport gelegenheid.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van M.kranendonk
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW