TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Bords du Tarn

Camping les Bords du Tarn
D 907
F-12720  Mostuéjouls
Aveyron
code: 59695
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI zwembadzwemmeerrivierzee op 110.0 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 16 juni .. 2 september internetpunt wifi terrein gratis bungalowtent mobilhome/stacaravan bijzonder verblijf centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km Utrecht 1107 km hoogte 320 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Welkom op de familiecamping Les Bords du Tarn***. In de kloofdalen van de Tarn, in Aveyron, dicht bij Millau, aan de oevers van de rivier, met strand en verwarmd zwembad (recreatie en ontspanning voor kleine kinderen.
Verblijf op onze familie camping, ideaal gelegen, voor een ontspannen vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving, op een staanplaats of voor de verhuur.
Dit alles zal het gehele gezin plezieren ! U voelt zich daadwerkelijk in het hart van de vredige natuur ! U zult zich in een nieuwe wereld wanen in dit goed bewaard gebleven gebied, ver van het massa-toerisme verwijderd. In de volle natuur, ja, maar slechts 1 km verwijderd van het dorp Le Rozier met zijn winkels, en 20 km van het centrum van de stad Millau...

Een terrein dat gekenmerkt wordt door het respect voor de aanwezige natuur, en die u meer aan een park dan aan een camping doet denken, waar het goed is te wandelen en te leven. Het groot privé strand en het verwarmde zwembad. Service punt camping-car.

Ijsjes - on sale ijswater voor de koeling
Brood en 'croissant'
Verhuur van kano´s en kayak’s
Kinderspeelplaats, trampoline, ping-pong tafels
Bar, winkel voor het hoogst noodzakelijke ; snack met terras onder de natuurlijke schaduw van de bomen, pizza’s en 'take away'

ROUTE
De camping (hoogte 350m) is gelegen aan de weg langs de Gorges du Tarn D907,
op 1 km voor het dorp Le Rozier, tegenover Mostuéjouls, is heel eenvoudig te bereiken voor caravans en campers zelfs de zwaarste typen.
Vanaf de richting Clermont-Ferrand snelweg A75 (geen tolweg) : afslag 44.1 richting Aguessac - Gorges du Tarn (de afslag 44 niet nemen) - Bij de rotonde in Aguessac, gaat u links de D907 op - Deze weg komt langs Rivière-sur-Tarn en Boyne; na 3 km ter rechterzijde aan de oevers van de rivier staat de camping.
Vanuit richting Montpellier zijn er 2 mogelijkheden : 1/ u kunt over de brug van Millau gaan, hiervoor moet u wel tol betalen en dezelfde afslag nemen als hierboven is vermeld - 2/ U kunt ook de geheel tol vrije route nemen door afslag 47 te nemen La Cavalerie Millau - Vervolgens richting Aguessac en dezelfde route daarna als boven vermeld.

naseizoen vòòr 2014
5
Dit nooit meer.

In september 5 dagen op deze camping gestaan.
's avonds en 's nachts veel overlast van jeugd die bezig is met kampvuren maken.Wilden na 3 dagen alweer weg maar kregen geen geld terug (vooraf betalen).
Leuk gebied, veel te doen maar deze camping overslaan er zijn er zat in de buurt.

ligging:7 sanitair:6 sfeer:4 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam. van der linde
hoogseizoen vòòr 2014
6
Door het lezen van positieve reacties hebben wij dit jaar 2 weken geboekt op deze camping.
Er wordt op de website een rustige familiecamping beloofd.
De meeste plaatsen op de camping bevinden zich aan de rivier
(ook de onze) iedere avond worden hier kampvuren gemaakt
(leuk zelf ook een keer gedaan) deze gaan echter tot diep in de nacht door gepaard met een hoop geschreeuw, takken afbreken voor je tent en dronken jongeren dus slecht slapen.
Wij zijn absoluut geen rustzoekers, kamperen al meer dan 20 jaar en onze kinderen (15 en 17 jaar) houden ook van levendigheid, maar iedere nacht werd ook hun te gek.Ik heb mensen met kleine kinderen volkomen kapot zien gaan.
Meerdere mensen hebben hier bij de beheerder over geklaagd, hij vondt het voor iedereen heel erg maar deed er niets aan.Deze mensen (ook wij) wilden daarom eerder weg.
Het nadeel is dat je van te voren het volledige bedrag moet betalen en niets terugkrijgt!!!!
De positieve reacties zijn waarschijnlijk van mensen die op de schaarse rustige plekken stonden en hun kinderen dit gedrag toelieten.Het is een prachtig gebied maar boek als ik u mag aanraden een andere camping er zijn er genoeg in de buurt waar ook nog plek was zonder vooraf te betalen.De municipal bij le Rozier 1,5 km van deze camping is gezellig en 's nachts rustig en heeft ook een strand.
l


ligging:8 sanitair:7 sfeer:4 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam. herber
hoogseizoen vòòr 2014
9
Fijne camping, wij hadden een mooie grote plaats. Er zijn echter ook plaatsen waar je bovenop elkaar staat. Heerlijk keienstrandje aan de rivier en een zwembad voor de kinderen. Het zwembad is nogal klein, maar het grootste nadeel is dat het zo ontzettend ondiep is. Het is een verwarmd zwembad, ca 26 graden. Niet echt nodig als de buitentemperatuur boven de 30 graden is. Dit was al gauw goed voor een oorontsteking bij onze dochter.
Wat ik raar vind is dat je meteen bij aankomst de gehele verblijfsperiode moet betalen (ook als je niet hebt gereserveerd) maar met een beetje onderhandelen kom je daar wel onderuit.
Schoon sanitair, er wordt echt vaak schoongemaakt, en een echt prachtige omgeving!
Onze kinderen van 9 en 13 jaar hebben zich hier prima vermaakt. Geen animatie, maar dat vinden wij juist een plus.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Anne
hoogseizoen vòòr 2014
8
Leuke camping, vooral voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Onze dochter van 14 jaar en zoon van 12 jaar hadden een heerlijke tijd. Er mocht kampvuur gestookt worden aan het strand van de rivier. Ontmoetingsplek voor de jeugd is vooral de tafeltennistafel en op het strand bij het kampvuur.

Geweldig mooie omgeving. Tijdens minder hete dagen gingen we wandelen en hadden we prachtige uitzichtpunten over de rivier de Tarn.

Veel Nederlanders, enkele activiteiten (acrobaten, karaoke, bandje), kanovaren mogelijk vanaf de camping.

Het dorpje Le Rozier ligt op circa 600 meter vanaf de camping. De weg er naar toe is erg druk, maar te voet langs de rivier lopen is ook mogelijk. Boodschappen konden gedaan worden in Spar in dit dorp. De grote boodschappen deden wij in MILLAU, circa 20 km afstand.

Echt een aanrader!

ligging:9 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam van kessel
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
1 mei 2018
Het strand...
Een goed verwarmd zwembad (26gr minimaal bij een normale conditie, verwarmd door een waterpomp, niet door de zon) – Geïntegreerd pierenbad (diepte van het zwembad van 15cm / 50 cm x 8.50 m en van 40 cm - 1.50 m x 8.50 m water) Het zwembad is de hele dag open : er worden geen spelen georganiseerd - Recreatie en ontspanning zwembad voor kleine kinderen en volwassene


nieuws van cmpng59695