TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Breuils

Camping les Breuils
8, Allée des Breuils
F-55100  Verdun
Meuse
code: 59538
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.8/5 (4 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI ADAC Camping Qualité zwembadwaterglijbaanzwemmeer op 0.5 kmrivier op 0.5 km5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 30 september wifi supermarkt 1.0 km Utrecht 415 km hoogte 200 m korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Bij Verdun in de Franse Maasstreek biedt Camping Les Breuils plaatsen en verhuur van stacaravans in een groen park van 5,5 hectaren aan de rand van een meer. Rust, authenticiteit en comfort vullen elkaar aan op deze goed geoutilleerde, verzorgde, moderne driesterrencamping in Lorraine.

De camping heeft 162 ruime plaatsen voor tent, camper of caravan met hagen en bomen ter afscheiding en verhuurt recente stacaravans met 2 en 3 kamers, van alle gemakken voorzien.

Ter plekke, een overloopzwembad met pierenbad en waterglijbanen, tot groot plezier van kinderen en hun ouders. Andere voorzieningen, behalve het meer waar hengelaars hun hart ophalen: sportterrein, speeltuin, jeudebouleveld, beachvolley.

De camping biedt alle gemakken om uw vakantie comfortabel te maken: bar-brasserie, winkeltje, wasserette, telefooncel, internetzuil… Het pluspunt van deze camping is de verhuur van hybride fietsen en mountainbikes.

Profiteer van uw vakantie op camping Les Breuils om de omgeving te ontdekken. De Franse Maasstreek is door de eeuwen heen gevormd tot het huidige departement. Herdenkingsmonumenten uit de Eerste Wereldoorlog rond Verdun, en musea, versterkte kerken, kastelen getuigen van een kleurrijk verleden in een streek die vaak op de eerste linie zat in de geschiedenis van Frankrijk!