TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Ceriselles

Camping les Ceriselles
Route de Vincelottes
F-89290  Vincelles
Yonne
code: 64887
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC Camping Qualité rivierkleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 30 september 2-assige caravans niet toegelaten wifi centrum 0.3 km supermarkt 0.2 km Utrecht 652 km hoogte 125 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
7
Aardige camping, maar nogal kleine plaatsen. Wij hadden 1 van de grotere, maar zaten nog steeds erg krap. Het sanitair is netjes, maar onhandig verdeeld. Er zijn meerdere kleine toilethuisjes waar in ieder huisje maar 1 damestoilet is, 2 douches en 2 wastafels. Met name 1 wc is erg vervelend. Wel prettig dat er wc papier en zeep is en er wordt vaak schoongemaakt.
Zwembad is heel erg klein, eigenlijk meer iets voor in een grote achtertuin. Toen het erg warm weer werd gingen wij ergens in een rivier zwemmen want in zo'n piepklein badje is het echt niet te doen. Verder is het een verzorgde camping met vriendelijk personeel.
Een heel behoorlijke supermarkt zit vlakbij de camping, wij gingen er altijd op de fiets heen, het kan zelfs lopend. Nadeel: 's nachts hoorden we autoverkeer, m.n. vrachtwagens op de RN, die niet eens zo heel dichtbij ligt.
De omgeving vonden wij wat saai, veel (gemaaid) graan en weinig bos. Het kanaal is leuk, maar als fietsomgeving hadden wij het snel gezien. Het zuidelijke deel van de Bourgogne is aantrekkelijker. Voor een paar dagen is dit echter een prima camping.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Els
hoogseizoen vòòr 2014
8
La Ceriselles is niet echt een 'trekkers camping' Veel, erg veel caravans, en eigenlijk waren ze vol, maar er werd toch een plekje voor een nacht voor mijn tentje gevonden.
Snackbar is ruim voldoende, maar als je voor je rust komt...... blijf dan maar 's avonds weg. Twee keer een nachtje geweest, en pas om 12 uur was het entertainment afgelopen.
Vriendelijke mensen, erg schoon, maar niet echt rustig.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:7 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Versteegt
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW