TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Cerisiers

Camping les Cerisiers
L'Orme
42520  Maclas
Loire
code: 113565
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
natuur minder dan 25 plaatsen


The Natural camping _Les Cerisiers_ is een camping ligt Maclas / Véranne in het departement van de Loire en op het kruispunt van de departementen Ardèche , Haute-Loire , Drôme , Isère en de Rhône , 50 km ten zuiden van Lyon en 50 km ten noorden van Valence in het hart van de regio Rhône-Alpes.
Onze Natuurlijk kampeerterrein The Cherry is volledig geïntegreerd in de natuurlijke landelijke omgeving aan de rand van het bos Domaniale Pilat met meer dan 500 plantensoorten en fruit, maar ook met zijn fokken van dieren van de boerderij ( Livestock zooziba ) en vogels.
Met een prachtig uitzicht over de hele keten van de Alpen , onze locatie in het hart van de Pilat Regionaal Natuurpark maakt het een uitzonderlijke plaats voor 45 jaar. Drie generaties cotoie om u te dienen.
Doorkruist door de GR65 ( Pilgrim ) en ligt op 2 km van de Ardèche, een paradijs voor wandelen , in een stad ver van de stress natuurlijke omgeving maken het een unieke vakantiebestemming. Het openen van 15/04 tot 15/10.
De Pilat Rhodanien wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat te genieten van een uitzonderlijke omgeving met boomgaarden, wijngaarden , van bossen , flora en fauna rijk, pittoreske en middeleeuwse dorpjes, vele paden wandelen te voet of met de mountainbike betekende een ambachtelijke ... gediversifieerde van lokale producten erkende: fruit, wijn ( St Joseph, Condrieu, Cote-Rotie ), biologisch bier, vleeswaren, honing, kaas, fruit, snoep ... en dat alles wordt aangeboden op de camping of in de directe omgeving.
The Natural camping The Cherry is een ideale vakantieplek voor zijn groen en genieten van de natuur in vrede .
Zwemmen in de rivier met slechts 5 minuten naar aangelegde picknick en spelletjes voor kinderen en bowling parkeren.
Ontdek onze huur en staanplaatsen voor caravans en tenten in Maclas.