TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Chapelains

Camping les Chapelains
1105 avenue Georges Coupois
26340  Saillans
Drôme
code: 100381
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ NL eigenaar rivier25 tot 50 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 3 april .. 15 oktober wifi centrum 2.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 980 km hoogte 262 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Camping Les Chapelains is een gezellige familiecamping gelegen aan het begin van de plaats Saillans. De stadjes Crest en Die liggen op 10 minuten rijden met de auto.
De camping is met ingang van seizoen 2010 in handen van Nederlandse Eigenaars. Er zijn 5 drome-huisjes te huur. (luxe ingerichte mobil-homes voor 6 personen) Tevens hebben we een kleine bar-resto waar u heerlijk kunt eten of een maaltijd kunt afhalen.
Er is direct toegang naar de rivier de Drome. Iedere ochtend vers brood en ook de eerste levensbehoeften kunt u bij ons op de camping krijgen. In het hoogseizoen verzorgen wij een animatieprogramma voor de kids, en indien daar behoefte aan is worden er ook gezellige thema-avonden georganiseerd.
Kortom voor een heerlijke vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Tot ziens.!

hoogseizoen vòòr 2014
9
mooie rustige camping met een mooi nieuw sanitairgebouw, ongeveer 1.5 jaar geleden overgenomen door een nederlandse gezin die met z'n allen er ontzettend veel energie in steken om het je naar de zin te maken. Op de camping kan een glaasje gedronken worden en een dagschotel besteld worden, eenvoudig en niet duur, maar geweldig lekker. aan het onderhoud van het terrein zal nog de nodige aandacht besteed worden zo heeft de eigenaar ons verzekerd.Lekkere ongedwongen sfeer, niets hoeft alles mag.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van rene en marja
hoogseizoen vòòr 2014
5
oude camping sanitaire is oud maar word ook niet op tijd schoongemaakt spiegels kan je niet in kijken
voor de kinderen is er animatie zeer geslaagd
prijs kwaliteit verhouding zeer laag

ligging:7 sanitair:4 sfeer:5 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van muggezifters
hoogseizoen vòòr 2014
6
de nieuwe campinghouder heeft de camping niet onder controle met schoon houden van het sanitaire word maar 1 keer per dag gedaan
Deze camping verdiend nog geen ene ster er was geen warm water voor de afwas terwijl de boiler gemakkelijk gerepareerd kon worden namelijk deze was in april al stuk maar de eigenaar is meer belust op geld dan op service voor zijn klanten

ligging:7 sfeer:6 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van arie
hoogseizoen vòòr 2014
4
Slechte camping: duur, druk en sanitair wat de naam niet mag hebben: geen warm water en stinkende douches. Het vrachtverkeer op de D93 hoor je permanent en de prijs is absurd duur voor de camping - blijf hier weg.

ligging:4 sanitair:4 sfeer:4 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Mark Tilstra
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
15 januari 2010
VANAF 2010 HEEFT CAMPING LES CHAPELAINS EEN NIEUWE NEDERLANDSE EIGENAAR.
GEOPEND VANAF 3 APRIL 2010.
NIEUW ONZE MOOIE DRÔME- HUISJES VOOR DE VERHUUR.nieuws van Camping Les Chapelains