TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Charmilles

Camping les Charmilles
74150  Vallieres
Haute-Savoie
code: 101101
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ zwembad50 tot 100 plaatsen april .. oktober


Onze camping is gelegen op slechts 500 m van het dorp Vallières, op 4 km van Rumilly, in de buurt van de drie meren (Meer van Annecy, Aix-les-Bains, Genève).
Het is er rustig en schaduwrijk. Een ideala plaats om uit te rusten en om onze omgeving te ontdekken, alleen, met familie of met vrienden.
Er zijn 70 staanplaatsen (100 m2).
Aanvaarde honden

hoogseizoen vòòr 2014
9
Deze camping is helemaal geweldig !!, ik een een vriendin van mij zijn er helemaal gek op, we hebben het geweldig naar ons zin gehad. Er waren ook genoeg leeftijdsgenoten voor ons om mee om te gaan (geen Nederlanders, maar dat was beter) er waren gelukkig niet zo veel Nederlands ! daar hou ik niet zo van, het enige en dan ook echt het enige min punt was, dat de vloer van het zwembad veel te heet werd door de zon. Verder was er nog een speelhal waar het s'avonds heel gezellig was. Karaoke was er op dinsdag volgens mij, en op woensdag disco (in de speelhal) ik ben er nu 3x geweest, in 2010 en 2x in 2011, we kwamen terug en we zijn na een paar dagen weer terug gegaan omdat we dat gewoon wilde haha. dit alles bij elkaar zegt al genoeg, het is de moeite waard om te gaan !!!!

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Anne-Sophie
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW