TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Confluents

Camping les Confluents
Allée Léo Lagrange
89400  Migennes
Yonne
code: 106297
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.7/5 (3 stemmen)
☆☆☆ Camping Qualité zwembadzwemmeer op 5.0 kmrivier op 20.0 kmkleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen meer dan 50% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 30 maart .. 4 november 2-assige caravans niet toegelaten wifi terrein mobilhome/stacaravan chalet centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km Utrecht 550 km prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Welkom op de camping “Les Confluents”in Migennes.

Zoals de naam het zegt ligt het op het punt van samenvloeiing van verschillende rivieren, de Yonne, een paar kleinere riviertjes en van het Canal de Bourgogne. Een schitterende ligging voor vis- en waterliefhebbers.

Even een paar praktische tips qua lokatie :

Om naar het leuke stadje van Migennes te gaan, kan men te voet door het treinstation lopen, dan ben je er zo.Maar om boodschappen te doen, kan men beter de auto nemen, de camping uitrijden, gelijk links afslaan en aan het eind rechtsaf richting Migennes, vervolgens onder de treinviaduct door. Voorbij de stoplichten aan de rechterkant van de weg ziet men een pomp-station en een ATAC supermarkt (tussen de middag gesloten, wel open op zondagmorgen). Er is ook een grote LECLERC hypermarché boven op de heuvel, gewoon de borden volgen (wel doorlopend open, niet op zondag).

Voor de goede orde nog een paar aanwijzingen voor de gebruikers van de mobilhomes :

· Bij drukte in de mobilhomes kan men gerust gebruik maken van het “bloc sanitaire”.
· A.u.b. geen naaldhakken of ander scherp schoeisel in de mobilhomes i.v.m. losgelegde vloerbedekking.
· Er mag in de mobilhomes absoluut niet worden gerookt, men wordt vriendelijk doch dringend verzocht dit buiten te doen en geen peuken te laten slingeren.
· De mobilhomes dienen bij vertrek uiteraard opgeruimd en aangeveegd te worden achtergelaten en eventuele breuk of verlies te melden bij de receptie, daar anders extra sch