TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Ecureuils

Camping les Ecureuils
Le Plan d'Eau
42670  Belmont-de-la-Loire
Loire
code: 101193
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ zwembad op 7.0 kmzwemmeer op 7.0 km25 tot 50 plaatsen 1 juni .. 30 september centrum 1.0 km supermarkt 7.0 km hoogte 550 m prijsklasse goedkoop animatie kinderen animatie jeugd voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan
Mairie 04 77 63 60 55

hoogseizoen 2014
8
kleine camping, gelegen op een heuvel. geschikt voor liefhebbers van natuur. Prachtig wandelgebied. Map met wandelingen bij toeristenbureau te koop in Chaufailles en een boekje in Belmont de la Loire,

De plaatsen zijn niet zo groot, maar voorzien van electra.
Sanitairgebouw is verwarmd en schoon.
Vanaf de weg vanuit Belmont de la Loire richting Cadalon,Charlieu komt men op een sportcomplex. Daar is bij mooi weer poneyrijden en bij kiosk ijs verkrijgbaar. Tevens een jou de boules baan en een parkje met visvijver.

ligging:7 sanitair:8 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van marian
hoogseizoen vòòr 2014
8
Vanaf 2008 diverse jaren een aantal dagen op deze camping gekampeerd.

De afgebakende plekken , diverse afmetingen, liggen op de top van de heuvel. Deze rustige kleine camping ligt buiten het dorp, ingang in de vallei bij sportcomplex, doorrijden de heuvel op. Bij de camping zijn huisjes te huur en in het weekend poneyrijden voor de kinderen.

Het sanitairgebouw is modern en wordt goed schoon gehouden. Wasmachine en droger aanwezig. 2 keer per dag is er iemand aanwezig voor toeristische informatie en voor de betaling.

Decamping heeft een prachtige omgeving en nodigt uit voor mooie wandelingen. Het caracteristiek dorp is vanaf de camping via een stevige klim ook lopend te bereiken (20 min.), daar is o.a. een bakker en een supermarktje te vinden. In Belmont vindt u ook een mooi aboretum.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van marian
MIJN REVIEW