TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Fontanelles

Camping les Fontanelles
Veaupeytourie
24270  Saint-Mesmin
Dordogne
code: 112686
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.1/5 (7 stemmen)
bij de boer ECEAT NL eigenaar zwembadzwemmeer op 8.0 kmrivier5 tot 10 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 15 mei .. 15 september autovrije camping internetpunt wifi receptie de Waard tent mobilhome/stacaravan bijzonder verblijf centrum 20.0 km supermarkt 6.5 km Utrecht 940 km hoogte 292 m prijsklasse goedkoop campingwinkel huisdieren in overleg stroom 4 Ampère of meer


Les Fontanelles is een biologische boerderij met 6 hectaren weilanden en bossen, gelegen in een meander van de rivier de Auvézère, die in de diepte zijn weg heeft uitgesleten. De Gorges de l’Auvézère liggen letterlijk aan je voeten. Je kunt via een paadje afdalen naar de rivier, die daar wild voorbij stroomt. Enkele tientallen meters stroomafwaarts is de Saut Ruban, een kleine waterval. In de wintermaanden is dit deel van de Auvézère een geliefd oord voor wildwater-kayak trainingsrondes en wedstrijden.
Les Fontanelles ligt in de Périgord Vert, een rustig en landelijk deel van de Dordogne.
Er zijn 6 kampeerplaatsen en we verhuren twee ingerichte de Waard tenten. Daarnaast verhuren we ook een prachtige woonwagen (info aanvragen: info@lesfontanelles.fr of +33-675982330).
Van tijd tot tijd barbeqeuen we samen of zitten we bij een kampvuur. Ter plekke zijn er groenten en eieren van de boerderij te koop, en er is een kleine biologische winkel.

ROUTE
vanaf Parijs
auto: over de A10 naar Orléans – de A71 naar Vierzon en dan de A20 naar Châteauroux – Limoges.
In Limoges afslag 36 nemen, bij de rotonde de D704 naar Nexon, St. Yrieix la Perche.
Door St. Yrieix la Perche, de weg blijven volgen, richting Hautefort, Lascaux.
In Lanouaille linksaf richting Payzac, Pompadour op de D75. Buiten Lanouaille rechtsaf op de D75E. Blijven volgen tot een splitsing waar rechtsaf Saint Mesmin wordt aangegeven. Deze weg nemen en blijven volgen.
U komt dan in het gehuchtje Veaupeytourie. In Veaupeytourie tegenover de afvalcontainers linksaf het grindpad op, na zo’n 300 meter komt u aan bij les Fontanelles.
trein:
In Parijs vanaf het Gare Austerlitz de trein nemen naar Pompadour, overstappen in Limoges. Mogelijkheid tot ophalen in Pompadour.

14 maart 2017
Onze prachtige woonwagen is weer in de verhuur! Info: info@lesfontanelles.fr of +33-675982330


nieuws van les Fontanelles