TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Fruits du Passau

Camping les Fruits du Passau
Le Passau
F-03370  Saint-Désiré
Allier
code: 111078
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
natuur ☆ SVR ECEAT ANWB NL eigenaar zwembadzwemmeer op 15.0 kmrivier op 15.0 kmzee op 600.0 km2 tot 5 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 13 juni .. 5 september internetpunt wifi receptie safaritent centrum 25.0 km supermarkt 15.0 km Utrecht 800 km hoogte 300 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


De gemoedelijke camping ligt naast de oude boomgaard. Het glooiende terrein is 7 ha groot, waarvan 3 ha gebruikt wordt voor de camping. Dit biedt volop ruimte om op ontdekkingstocht te gaan. De camping ligt middenin een landelijke omgeving met door hagen omzoomde weilanden met Charolais koeien. Je kunt hier de vogels horen fluiten, genieten van de zonsop- en ondergangen en de ontelbare sterren aan de hemel.
Op het terrein staan 13 ingerichte safaritenten en er zijn 5 vrije plaatsen met elektriciteit. Daarnaast is er ruimte om een mooi plekje te zoeken als je geen elektra nodig hebt.

Het terrein heeft een groot overzichtelijk speelterrein, een zwembad en skelterbaan. Je kunt genieten van de rust of er op uit trekken. De heuvelachtige omgeving is uitermate geschikt voor wandelen, hardlopen en fietsen (mountainbike). Uiteraard kun je de omgeving ook verkennen met de motor of de auto.

Als je ’s ochtends wakker wordt liggen de heerlijke croissantjes of stokbrood al klaar. Warm eten is ook mogelijk. We bieden 5 keer per week table d'hôtes (3-gangenmenu) of je kunt kiezen voor een zelfgemaakte pizza of patat

ROUTE
Via de A1 richting Parijs.
Na het vliegveld Ch. de Gaulle (serie viaducten) de blauwe borden Bordeaux volgen.
Ook na Parijs richting Bordeaux (A10) aanhouden.
Bij Orléans en later (ca. 90 km) bij Vierzon richting Clermont-Ferrand (A71).
Bij afslag 9, Vallon-en-Sully, eraf.
Na de péage rechtsaf en na circa 3 km linksaf richting Vallon-en- Sully(N144).
In Vallon-en-Sully links aanhouden richting Chazemais (D40).
In Chazemais rechtsaf (linker weg aanhouden).
Na ca. 500 meter rechtsaf op de Y-splitsing (bij het kruis).
Blijf deze weg volgen. (circa 3 km)
Na het gehucht Loze linksaf.
Na ca. 500 meter aan de rechterkant Le Passau.