TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Gênets d'Or

Camping les Gênets d'Or
1840 Chemin de Carmignan
F-30200  Bagnols-sur-Cèze
Gard
code: 59726
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.8/5 (5 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC NL eigenaar zwembadrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 20 april .. 20 september wifi terrein bungalowtent de Waard tent mobilhome/stacaravan centrum 2.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1088 km hoogte 149 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren in overleg stroom 6 Ampère of meer


voorseizoen vòòr 2014
8
We zijn dit jaar voor de 4e keer op de camping geweest. De hele maand JUNI. De eerste keer was met pasen 1983. Daarna nog een keer diezelfde zomer in Juli. In 2006 zijn we daar toevallig weer aangeland en dat was ons zo goed bevallen dat we dit jaar voor een maand zijn teruggekeerd. Voor de rest hoef ik niets te vertellen, de andere meningen zeggen genoeg.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Nico
hoogseizoen vòòr 2014
8
Hallo,

We zijn net weer terug van een super vakantie. Hebben ruim 3 weken op de camping gestaan en het was net als vorig jaar heerlijk. Het dobberen op de rivier is toch wel favoriet. Lekker aan het eind van de dag nog ff afkoelen en bijkomen. Het was weer relaxed en Yvette en Pascal waren weer top. Ook de rest van de crew. Het werd aan het eind wel erg stoffig, maar dat nemen we op de koop toe. Het houdt in dat het 3 weken droog en zeer mooi weer is geweest. Onder de bomen prima uit te houden. Ook nu weer veel in de omgeving bekeken. Het is daar zo prachtig mooi. een dagje Avignon mag zeker niet ontbreken. Kortom, een ideale plek om vakantie te houden.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van van der Feen
hoogseizoen vòòr 2014
8
In 2009 zijn wij ruim 2 weken op deze camping geweest.
Het is een mooie, rustige camping met een goede sfeer.
Eigenlijk vonden wij alles positief; de plaatsen, het sanitair, het zwembad etc.

Ook de omgeving is mooi!

Een echte aanrader!


ligging:9 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam. Vaartstra-Alkema
hoogseizoen vòòr 2014
9
Heerlijke camping waar je goed tot rust komt. Lekker dobberen op de rivier. De krekels hoor je na een dag al niet meer. Gelukkig waren ze bij ons nooit stil, wat inhield dat het 3 weken prachtig mooi weer is geweest. We hebben al weer geboekt voor komend jaar. De omgeving is schitterend mooi en we zijn nog lang niet uitgekeken.
Heel relaxed allemaal.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van van der Feen
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW