TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Gérolles

Camping les Gérolles
Les Gérolles
03230  Saint-Martin-des-Lais
Allier
code: 113482
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
mini natuur NL eigenaar zwembad op 8.0 kmzwemmeer op 6.0 kmrivier op 4.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 1 november wifi terrein gratis bijzonder verblijf centrum 8.0 km supermarkt 6.0 km Utrecht 750 km hoogte 200 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood huisdieren niet toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Les Gérolles ligt in de région Auvergne (departement Allier) op de grens met de Bourgogne, waardoor alle toeristische attracties in beide gebieden bereikbaar zijn.
Het huis (oude fermette uit 1867) ligt in het dal van de Loire, een agrarisch gebied en redelijk vlak, met aan de overkant van de rivier zicht op de heuvels van de Bourgogne.

Chambre d’Hotes – Minicamping – Table d’Hotes

Les Gérolles bestaat uit een woonhuis, zomerkeuken, een gedeeltelijk verbouwde koeienstal en een groot stuk terrein.
Op de bovenverdieping van het woonhuis, bereikbaar via een tenenbuitentrap, bevinden zich 2 gastenkamers d.m.v. een tussendeur verbonden.
Ons terrein is groot genoeg om als minicamping 3 ruime kampeerplaatsen te kunnen verhuren.
Op ons terrein staat ook nog een oude varkensstal met daarin een zomerkeuken voor de gasten.
In de voormalige koeienstal is een recreatieruimte beschikbaar voor onze gasten.

Op onze minicamping kunt u terecht met camper, caravan of tent.
De minicamping heeft als sanitaire voorzieningen twee douche's, twee toiletten, urinoir en twee wasgelegenheden.
Indien gewenst is elektriciteit aanwezig.

In de oude varkensstal kunt u als gast van Les Gérolles gezamenlijk gebruik maken van een compleet ingerichte keuken. Als het weer het toe laat kunt u ook gebruik maken van de barbecue.

In de recreatieruimte is informatie te vinden over de regio en activiteiten.
Verder kunt u hier lezen, spelletjes doen of gezellig zitten en genieten.

ROUTE
De ervaring is dat niet alle navigatiesystemen het kunnen vinden. “Les Gérolles” is de naam van het huis, maar óók van het betreffende deel van de weg (dat dus invoeren als straat). Er is geen huisnummer. Als u les Gerolles niet vindt in Saint-Martin-des-Lais, lukt het vaak wel onder het plaatsje Garnat-sur-Engièvre. Een alternatief is zoeken onder de postcode 03230, of anders de coördinaten. Neem voor alle zekerheid een print van een routeplanner mee en/of houd een routekaart bij de hand.

Als het nog niet lukt rijd dan NIET naar het dorp St-Martin-des-Lais (is 6 km bij ons vandaan), maar naar de kerk van Garnat-sur-Engièvre, en bel ons op. Wij komen u daar halen. Route naar de kerk van Garnat-sur-Engièvre:

Vanuit Maastricht: Luik – E25 Luxembourg – Metz – Nancy – Dijon-Beaune/Chalon sur Saône -> snelweg verlaten: N80-N70 -> weg verlaten richting Gueugnon / Bourbon