TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Iscles

Camping les Iscles
Bp 47
F-13640  La Roque-d'Anthéron
Bouches-du-Rhône
code: 59783
MIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadwaterglijbaanzwemmeerrivier op 1.0 kmgroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 5 april .. 14 september wifi centrum 2.0 km Utrecht 1160 km hoogte 166 m korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
7
Deze camping lijkt te zijn ontwikkeld van een tentencamping naar een stacaravan-camping. Dit is ten koste gegaan van de campingwinkel (karigste winkel ooit gezien), het is nu een soort vinexwijk van identieke stacaravans. 95% Fransen, paar Nederlanders (die waarschijnlijk allen via Pharos/ANWB hebben geboekt). Redelijk mooi, rond zwembad, en ze zijn niet super streng op het dragen van shorts. Prettig en bijzonder is de aanwezigheid van een meertje (200 bij 50 meter) met een strandje en een wat verouderde, maar toch wel leuke glijbaan die eindigt bij (niet in) het meer. De receptie oogt professioneel, is het ook, alhoewel we het niet zo slim vinden om het 'vuilnisstation' vlak voor de ingang te maken. Niet zo'n mooie entree dus.

Wat ons verblijf een beetje verpest heeft, dat zijn de muggen. door de aanwezigheid van het meertje, en de nabijheid van een rivier, en een aanvoerkanaal voor waterkrachtcentrales, is er veel water en dus ook veel muggen. Onze armen en benen zaten na een week onder de bulten. Als je in je huisje (hier niks op aan te merken) gaat zitten brand je weg door de hitte (geen airco), dus dat is ook geen optie. gelukkig komen die muggen na 12 uur, dus je kan rustig ontbijten. s'middags zijn we altijd naar dorpjes in de omgeving gegaan. De provence in de Luberon is werkelijk prachtig, maar de directe omgeving rond de camping valt een beetje tegen.

ligging:5 sanitair:7 sfeer:6 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Norbert Scholl
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW