TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Lavandes

Camping les Lavandes
26400  Soyans
Drôme
code: 63919
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
natuur zwembad25 tot 50 plaatsen


hoogseizoen 2016
8
Kostenbaten is het een interessante plek met een zwembad en wespen. Mevrouw de baas wordt door iedereen wel zo ervaren, het levert wel een schone en rustige camping op. We zouden er nog wel eens langsgaan, zeker vanwege het restaurant op weg naar het zuiden langs de weg. Er zijn daar ook theater en muziekoptredens. Op het terrein staat een engelse dubbeldekker.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:6 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van N.pie
hoogseizoen vòòr 2014
9
Gelegen tussen verschillende dorpen en gehuchten in La Drome, op 20-40 autominuten van Crest en Montélimar. De staanplaatsen zijn werkelijk perfect, zij het wat schuin aflopend, in de schaduw van de talrijke Franse eiken. Gezien de hoge ligging van de camping is de verkoelende wind in de zomer heerlijk. Erg schoon sanitair, zeer vriendelijke beheerders. Het is bedoeld een rustige camping te zijn, voor gezinnen met kinderen is deze dan ook wellicht niet de meest geschikte. Gberuik van vriezer en wasmachine mogelijk, elke dag vers brood. Gebruik van de auto voor alle voorzieningen is een vereiste. Prachtige omgeving voor fietsers en wandelaars.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jeroen de Veth
hoogseizoen vòòr 2014
6
Het is vechten op deze camping om een plek aan het lavendelveld. De camping heeft een idyllisch beeld, tot je er achterkomt dat je continu op je hoede moet zijn of er niet een tent of caravan tegen jou aangezet wordt om óók aan het lavendelveld te staan. Territoriumdrang komt weer bovenborrelen. De campingeigenaresse doet aan vriendjespolitiek en als ze je niet aardig vind zal je dat regelmatig te horen krijgen. Klachten doet ze niets mee en wuift ze weg. Uitstapjes bevatten altijd de vraag: 'zal er iemand in de buurt komen staan?' Leuke omgeving maar jammer van de camping.

Voor ons een camping van de klasse: één keer maar nooit meer.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:5 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Van den Heuvel
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW