TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Oeillets

Camping les Oeillets
8 Rue des Oeillets
68560  Heimersdorf
Haut-Rhin
code: 106574
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
camping permanent gesloten


voorseizoen vòòr 2014
8
We zijn op deze camping verzeild omdat onze geplande camping nog niet open was. Mijn eerste indruk kan je met een woord omschrijven: verbijstering!
Camping was voornamelijk bedoeld voor mensen met een jaarplaats. Verbazingwekkend!!! Caravans met de meest creatieve aanbouwsels! Sommige wat primitief maar andere getuigden van een behoorlijk inventieve geest. De meest absurde bestond uit een caravan met een houten aanbouwsel met daarvoor weer een enorme voortent en daarachter stond ook nog eens een enorme partytent. In oppervlakte zo ongeveer als ons appartement.
De plekken die beschikbaar waren voor passanten waren prima! Voor de rest zag de camping eruit als een grote tuin: prachtige bloemen, heesters en grandioze bomen.
Het sanitair? Mwah, wat moet ik daar over vermelden? De oude hurktoiletten waren gedegradeerd tot het pissoir voor de heren. Een douche (met munten!!!!) was verbazingwekkend modern. De toiletten waren superschoon maar zouden wel eens een opknapbeurt kunnen gebruiken. Afwaswater? Koud!!! Dus voor je gaat douchen even het teiltje vol laten lopen met heet water en na de douche afwassen.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan van Iersel
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW