TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Oliviers

Camping les Oliviers
Chemin de TĂȘte Grosse
F-30130  Saint-Paulet-de-Caisson
Gard
code: 64329
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.3/5 (4 stemmen)
natuur ANWB ACSI NL eigenaar zwembadrivierkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 1 oktober camping permanent gesloten wifi centrum 1.5 km supermarkt 2.0 km Utrecht 1084 km hoogte 75 m 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


voorseizoen vòòr 2014
9
Wat de camping zo aantrekkelijk maakt is het niveauverschil van de veldjes en de prachtige begroeiing tussen die veldjes. Het leek net of we in een park kampeerden. Ik denk dat dit vooral voor gezinnen met kleine kinderen ideaal is: veilig en overzichtelijk. De plekken zijn lekker groot en liggen aan weerskanten van een 'laantje'. Daardoor krijg je al gauw contacten met je 'medevelders' en kinderen hebben vriendjes om mee te spelen. De Nederlandse eigenaars doen veel moeite om de contacten tussen de kampeerders te bevorderen. Gezamenlijk eten, jeux de boules wedstrijden of zomaar een feestje... ze zijn altijd enthousiast om iets (mede) te organiseren. Een pluspunt vind ik het restaurant. De Nederlandse eigenares kookt zelf en gebruikt vnl. producten uit de streek. Voor een schappelijke prijs eet je hier heel lekker. De sfeer op de camping is ongedwongen. In het restaurant en op het terras schuift iedereen aan. Gewoon lekker eten en drinken en kletsen met leuke mensen. Ook de kinderen vermaken zich: er is een kinderspeelplek en ze kunnen zich heerlijk uitleven in het zwembad. Het sanitair is prima in orde, lekker warme douches met voldoende aflegruimte voor je kleren. Kortom, leuke, kleinschalige camping met een gezellige uitstraling.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van L. Mathijssen
hoogseizoen vòòr 2014
8
Een camping waar wij zeker nog een keer terug komen.
Wij zijn zelden zo gastvrij ontvangen op een camping,de gastheer en gastvrouw gaven ons het echte franse gevoel deze paar weken.


ligging:7 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Fam Bezemer Sliedrecht
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW